“Hvis jeg fortryder noget som helst, så er det…at jeg ikke stolede på mine egne evner og talenter tidligere. Jeg har spildt alt for meget tid på at være ok med bare at være ok i stedet for at være fantastisk”

Kan du huske venindebogen fra din barndom? Du fik veninderne til at skrive små, finurlige hemmeligheder og tanker ned om fremtiden, hobbys og måske crushes, som I kunne fnise over i frikvartererne.

Her på ayan.dk kan du fremover møde en masse interessante kvinder, der i bloggens venindebog introducerer sig selv. Du kan allerede nu lære sangerinde og coach Nadia Gattas bedre at kende lige her

I denne uge kan du læse om Zahra Pedersen, som er livsstilscoach, kommende forfatter og spirende politiker for det nye parti Frie Grønne.

Navn: Zahra Pedersen

Alder: 33 år

Beskæftigelse/uddannelse: Livsstilscoach

Da jeg var lille drømte jeg om at være: Forfatter eller skuespiller

I dag er jeg: Snart forfatter, men langt fra skuespiller. Desuden ejer jeg to virksomheder hvor jeg hhv. coacher muslimske kvinder til bedre helbred og meget snart også tilbyder Danmarks første speed-dating events for muslimer.

Det der inspirerer mig er: Alt for mange ting til at nævne her, men blandt de største ting er de seje kvinder jeg arbejder med – de inspirerer mig til at arbejde hårdere og lære mere, så jeg bedre kan tjene dem som coach. Min mand inspirerer mig gennem hans arbejde og hans uendelige støtte – man tror bare lidt mere på sig selv, når dem man elsker også gør. Og sidst men ikke mindst; min religion som giver mening til og inspirerer mit arbejde.

Det vigtigste livet har lært mig om mig selv er: Der er ikke én enkelt vigtig ting, som jeg har lært, fordi jeg tror på at man bliver ved med at udvikle sig og lære nye ting hele tiden. Men en af de ting jeg lærte for nyligt er at jeg ikke kan finde ud af at tage imod et kompliment og af en eller anden grund gjorde det mig irriteret. Så nu arbejder jeg på at blive bedre til at tage imod komplimenter uden at undskylde for det.

Sidste gang jeg blev pissed var: For et par måneder siden, da en cyklist råbte mig i hovedet, da han cyklede forbi mig på en sti, fordi min hund ikke gik i snor. Jeg så rødt og råbte efter ham, at hvis han havde noget at sige så kunne han hoppe af sin cykel og sige det til mig ordentligt. Da han stoppede cyklen lod jeg ham få hele min ucensurerede, marokkanske vrede serveret på et fad. Manden fik ikke et ord indført, men jeg var ligeglad – man skal ikke råbe mig i hovedet og forvente at jeg ikke råber igen. I am a woman. Hear me roar.

Min etnicitet og mit bagland betyder: Alt. Det er hvem jeg er.

Sidste gang jeg følte stolthed var:  Til mit sidste møde med min forlægger, hvor hun sagde at jeg havde ‘en gudsbenådet gave for at skrive’. Det fjernede i ét hug al min tvivl om at være forfatter.

Når jeg slapper af skal jeg helst: Se en god film, skrive, gå en tur med min mand, læse en god bog… alt det normale går jeg ud fra.

Jeg er god til: At dagdrømme og så gøre noget ved dem efter.

Hvis min mand skulle beskrive mig med tre ord, så ville han sige: Ambitiøs, glad, fantastisk. Han hang lidt fast efter ambitiøs, men vi nåede alligevel frem til tre ting!

Sidste gang jeg græd var: Da jeg så ‘Jeg er Dansk’ (viral videokampagne) for første gang tidligere i år.

Hvis jeg fortryder noget som helst, så er det: At jeg ikke stolede på mine egne evner og talenter tidligere. Jeg har spildt alt for meget tid på at være ok med bare at være ok i stedet for at være fantastisk.

Når jeg har me-time: Så træner jeg – det er den bedste form for selvforkælelse jeg kender til.

Hvis jeg i dag mødte mig selv som lille ville jeg fortælle hende at: Du har fået en stor stemme af en grund. Brug den!

Når jeg er sammen med mine veninder/venner, så skal vi helst: Spise mad og sladre.

Det råd jeg ville give til andre, der gerne vil følge deres passion er: Bare gør det og jo hurtigere desto bedre! Du kommer til at begå fejl, men jo hurtigere du kan begå dem, desto hurtigere kan du lære af dem og blive bedre. 

Kvinder, som inspirerer mig er: Alle de kvinder, som jeg kender personligt har på den ene eller den anden måde inspireret mig gennem mit liv. Jeg ser ikke meget op til folk, som jeg ikke kender, fordi de virker meget langt væk fra mig. Det er inspirerende for mig, når jeg ser en veninde starte ny virksomhed, skrive et sejt blogindlæg eller starte den familie hun længe har drømt om. Det bliver bare ikke bedre end det!

Hvis du gerne vil følge Zahra på Instagram ligesom jeg gør, så gør det her

Share: