Du skal selv skabe din succes. Den kommer ikke til dig.”

Jeg elsker seje og inspirerende kvinder, fordi de oser af selvtillid og power. De har ofte en attitude, som jeg beundrer. Mine veninder er gode eksempler på kvinder med ben i næsen, men jeg bruger også flittigt de sociale medier, hvor jeg følger kvinder som giver mig en følelse af empowerment. Det er kvinder, der jagter deres drømme, lever deres liv og kæmper for deres plads i samfundet.

Jeg har stillet nogle spørgsmål til en række af de kvinder, som jeg følger på Instagram. Jeg har valgt at kalde dette tiltag for “venindebogen”. I løbet af de kommende uger kan du komme endnu tættere på en række forskellige kvinder. Jeg håber du får en masse inspiration, lærer disse kvinder endnu bedre at kende og lad dig smitte af deres drive – for det gør jeg.

Den første kvinde er sangerinde, coach og mor Nadia Gattas, som har marokkanske og egyptiske rødder.

Navn: Nadia Gattas 

Alder : 37 år 

Beskæftigelse/uddannelse: Sangerinde og coach 

Da jeg var lille drømte jeg om at være: En professionel sangerinde og den drøm er gået i opfyldelse 

I dag er jeg:  Professionel sangerinde og coach 

Det der inspirerer mig er: Min historie samt stærke kvinder inden for musikken

Det vigtigste livet har lært mig om mig selv er: Jeg er stærkere end jeg tror og de eneste begrænsninger der er, er inde i mig selv og måden jeg ser verden på. 

Sidste gang jeg blev pissed var: Ikke værd at nævne 🙂 

Min etnicitet og mit bagland betyder: Det har vendt sig fra at jeg før skammede mig over det til at jeg i dag er stolt af det. 

Sidste gang jeg følte stolthed var: Min 11 årige datters indstilling, når det kommer til hendes hobby, som er cheerleading. Den måde hun tager flere forskellige offentlige transportmidler uden at brokke sig.

Når jeg slapper af skal jeg helst: Ligge min kærestes arme i sengen og se ‘Modern Family’ med en lækker isdessert han har lavet til os.

Jeg er god til: At motivere og støtte folk på vej mod deres mål. 

Hvis min kæreste skulle beskrive mig med tre ord, så ville han sige: Lækker, kærlig, spændende. 

Sidste gang jeg græd var: Da jeg så en video på Facebook om en dreng der blev mobbet, fordi han så anderledes ud. 

Hvis jeg fortryder noget som helst, så er det: At jeg ikke har grebet flere chancer da de bød sig.

Når jeg har me-time: Så træner jeg.

Hvis jeg i dag mødte mig selv som lille ville jeg fortælle hende at: Du skal selv skabe din succes. Den kommer ikke til dig.

Når jeg er sammen med mine veninder/venner, så skal vi helst: Spise godt og sladre om alt muligt tøse-noget. 

Det råd jeg ville give til andre, der gerne vil følge deres passion er: Held er jo i virkeligheden, når du er parat til at gribe muligheden. Muligheder byder sig hele tiden, men er du parat? 

Kvinder som inspirerer mig er: Nina Simone, fordi hun synger med hjertet og hun er en ægte diva. Hun puttede noget så højt i sit hjerte, at lige meget hvor meget modstand hun mødte, så fortsatte hun bare ind til hun fik hvad hun ville. 

J.Lo fordi hun er en selfmade power woman. Selvom hun ikke er et kæmpe sangtalent, så har hun gjort sig en fantastisk karriere. Hun er multikunstner og hun holder sig exceptionelt godt, hendes liv og alder taget i betragtning. 

Hvis du gerne vil følge Nadia på Instagram ligesom jeg gør, så gør det her

Share: