“De udfordringer jeg har været i gennem er  grunden til at jeg står, som jeg gør. Hvis jeg ikke havde mødt de udfordringer havde jeg nok ikke været en så stærk kvinde som jeg er i dag”

Jeg har stillet en række spørgsmål til en håndfuld kvinder, som jeg følger på Instagram. Jeg har valgt at kalde dette tiltag for “venindebogen”.

Hvis du har læst med, så har du stiftet bekendtskab med disse kvinder, som alle har  ben i næsen, og som er kvinder der på hver deres måde personligt motiverer mig. Det er kvinder, der lever deres liv som de har lyst, haft modstand, kæmper for deres plads i livet og som følger deres hjerte. Det er alt sammen noget, som inspirerer mig og måske også dig. 

I dag handler det om skønne og stærke Nada Khalil, der er eventkoordinator, marketingmedarbejder, influencer og mor. 

Navn: Nada Khalil

Alder: 28 år

Beskæftigelse/uddannelse: HG – Aarhus Købmandsskole. Kurser indenfor markedsføring. Marketingmedarbejder/eventkoordinator.  

Da jeg var lille drømte jeg om at være: Jordemoder eller pilot.

I dag er jeg: Eventkoordinator, marketingmedarbejder, influencer og mor til to pingviner.

Det der inspirerer mig er: Mennesker og hvordan man som person har muligheden for at blive ved med at udvikle sig personligt og karrieremæssigt via de mennesker man møder i sin hverdag – gennem sit liv.  Jeg lærer noget nyt hver evig eneste dag. Jeg fortryder intet, for det har gjort mig til den person jeg er i dag. 

Det vigtigste livet har lært mig om mig selv er: At jeg er en stærk kvinde med gåpåmod. Jeg stopper ikke, selvom jeg har opnået det jeg gerne vil. Der er altid plads til forbedringer. Jeg falder 9 gange og rejser mig op den 10. gang.  Livet er fyldt med udfordringer, og dem klarer man, hvis man er stærk. Det er ikke let, men man kan godt hvis man vil og hvis man omgås med de rigtige personer.

Sidste gang jeg blev pissed var: Da jeg blev dømt af en person bag en skærm som ikke kender mig personligt. Det pisser mig af, fordi folk er så hurtige til at dømme. Jeg er et menneske, der lader det sårer mig. Jeg er mor til to børn, jeg er som jeg er, og jeg kan ikke tilfredsstille alle. 

En anden ting, der kan pisse mig af er faktisk en smule komisk. Jeg kan blive pissed, når jeg er sulten. Jeg elsker mad og nyder hvert sekund jeg spiser.

Min etnicitet og mit bagland betyder: At jeg oplever nogle udfordringer, men det er ikke en forhindring for min passion eller drømme. Jeg elsker at dele modest modeinspiration, sundhed og skønhedstips, mine rejser og rådgivning gennem mine livserfaringer. Jeg håber at jeg med min etnicitet og bagland kan være med til at styrke den moderne muslimske kvinde og vise verden hvad vi er i stand til. 

Sidste gang jeg følte stolthed var: Jeg føler altid stolthed. At se mine børn vokse for hver dag, der går er stolthed. At se mig selv som en selvstændig, stærk kvinde er stolthed. Man skal altid huske hvor langt man er kommet i livet, og altid være stolt af sig selv og af den person man er blevet. Jeg føler stolthed, når jeg som person har været udfordret i mange år i mit liv og står her i dag. Alenemor med to skønne børn. 

Når jeg slapper af skal jeg helst: Nyde tiden med mine børn og familie, og spise god mad.
Jeg er god til: At stå inde for den jeg er. Jeg er god til at skabe en rigtig god stemning. Så er jeg også god til at hjælpe andre.

Hvis mine veninder skulle beskrive mig med tre ord, så ville de sige: At jeg er en smilende, hjælpsom og skøn person. 

Sidste gang jeg græd var: For et par dage siden. Ikke fordi der var sket noget, men nogle gange kan livet godt lægge et stort pres på en. Det er okay at græde, men man skal kunne sørge for at rejse sig igen, og vide at man sagtens kan klare det!

Hvis jeg fortryder noget som helst, så er det: Jeg fortryder ikke noget i mit liv. De udfordringer jeg har været i gennem er grunden til at jeg står som jeg gør. Hvis jeg ikke havde mødt de udfordringer havde jeg nok ikke været en så stærk kvinde i dag.

Når jeg har me-time: Så spiser jeg, spiser endnu mere og så spiser jeg lidt mere. Slapper af, kan måske ryge en vandpibe. Sætte en god serie på 🙂

Hvis jeg i dag mødte mig selv som lille ville jeg fortælle hende at: Man skal tage livet stille og roligt. Intet haster. Man skal leve dag fra dag til dag og tro på det bedste. Gud har skrevet et helt liv for enhver person, tålmodighed er nøglen. Lev, nyd og vær i nuet.

Når jeg er sammen med mine veninder/venner, så skal vi helst: Lave noget stille og roligt. Få snakket ud, da jeg ikke ser mine veninder så ofte. Så når vi er sammen, sidder vi bare og nyder hinandens selskab.

Det råd jeg ville give til andre, der gerne vil følge deres passion er: LAD INTET STOPPE DIG! Man kan hvad man vil. Det er sådan jeg følger min passion. Der er intet der kan stå i vejen for det du vil udover dig selv. Man starter altid fra bunden og arbejder sig op i et hierarki.  

Dine børn er ikke en forhindring. Du kan sagtens være mor og følge dine drømme! Vær en mor dine børn kan se op til.

Hold dig væk fra negative personer! – “Surround yourself with people that reflect who you want to be and how you want to feel, energies are contagious”

Kvinder som inspirerer mig er:

Prinsesse Diana: Diana ville gerne ændre verden omkring sig, så hun brugte sin rolle i det offentlige til at hjælpe på områder, som mange andre overså. Hun troede også på de unges magt til at ændre verden, og at unge burde støttes for at sikre, at de kunne nå deres fulde potentiale.

“Anywhere I see suffering, that is where i want to be, doing what I can”, Princess Diana

Forfatter J.K. Rowling: Fra singlemor på ydelser til multimillionær. Hun har fulgt sin drøm. Kvinden bag Harry Potter – “Anything’s possible if you’ve got enough nerve”, J.K. Rowling

Hvis du gerne vil følge Nada på Instagram ligesom jeg gør, så gør det her

Share: