Hver januar plejer jeg at love mig selv en masse ting, som jeg ved jeg aldrig kommer til at overholde. Jeg ved fx udmærket godt, at jeg nok aldrig vil komme til at tabe de der graviditetskilo, som jeg stadig render rundt med. Jeg ved også at jeg aldrig bliver et ordensmenneske ligesom min mand, så i stedet for at have konstant skyldfølelse, så vil jeg hellere fokusere på ting, som jeg ved at jeg kommer til at overholde. Her er en lille liste over det jeg skal huske at gøre mere af i 2019.

Grin noget mere

Jeg er typen, som griner højt af egne jokes og endnu højere af andres. Derfor er et af mine mål for det nye år, at grine endnu mere. Jeg synes det er dejligt befriende at grine, især når man griner sammen med andre. Det betyder ikke at jeg jævnligt vil se dansk stand up (for jeg synes faktisk der er for få danske standuppere, der kan få mig til at grine). Det betyder bare at jeg i hverdagen ikke skal tage alting så alvorligt eller stresse for meget. I stedet skal jeg stoppe op, nyde øjeblikket og grine af det.

No drama

Jeg har oplevet min del af drama i 2018, og orker det seriøst ikke længere. Folk, der hater og er negative er ikke min kop the. Jeg orker ikke drama bitches, men holder mig så langt væk som muligt fra sådan nogle mennesker. Positivitet skal præge mit liv fra nu af, så simpelt er det faktisk. Hvis jeg bliver mødt med drama vil jeg ryste på hovedet, omgive mig med en masse positiv karma og gå videre. Det nytter ikke noget at være bitter og tænke for meget over det.

Læs noget mere

I min barndom var jeg en vaskeægte læsehest, der hver weekend slugte den ene biografi efter den anden. Jeg elskede at tilbringe weekenden på biblioteket, og da jeg efter gymnasiet fik arbejde i en boghandel var lykken gjort. Jeg slæbte den ene bog efter den anden med hjem, fordi jeg kunne købe dem til indkøbspris. Jeg har siden været bedre til at købe bøger end til at læse dem. Især engelsksprogede bøger skrevet af kvindelige arabiske forfattere er min nye afhængighed. Selvom mine bøger pynter pænt i bogreolen, så skal jeg være endnu bedre til også at læse dem. Det går ikke at læse halvdelen, og så aldrig vende tilbage til dem. Nej, jeg skal læse bøgerne fra start til slut. Jeg elsker at fordybe mig i en fortælling og lukke al hverdagens støj ude. Med et tæppe og en kop kaffe kan jeg gøre præcis det. Jeg lyver, hvis jeg siger at jeg ikke har savnet det, for det har jeg sgu!

Glem telefonen lidt

Hvis jeg skal være ærlig, så lider jeg af FOMO. Det er nok derfor at min telefon er klistret til min hånd. Det er efterhånden blevet naturligt, at jeg lige skal kigge på min telefon – også når jeg er sammen med andre. Uden jeg ved det er der gået flere timer bare med at kigge på random ting på de sociale medier. Ting der ikke betyder noget, som ikke beriger mit liv og som stjæler flere timer af mit liv – for hvad? Fordi jeg har et såkaldt behov for konstant at være på? Nope! Ikke mere tak! Det er en dum vane, som jeg ikke orker længere. Derfor er det bye bye phone om aftenen, så jeg i kan bruge nogle timer på at stirre på min mand 🙂

Skabe endnu flere minder med min lille familie

2018 var året, hvor min lille familie og jeg var på vores første familieferie. Som I ved besøgte vi min mands familie i Israel, og det var en hård, men også magisk tur. Hård fordi Lille M blev syg, hvilket betød at vi måtte forlænge vores ferie med en ekstra uge, men magisk fordi vi oplevede en masse dejlige ting sammen. Jeg håber at vi i år får skabt endnu flere minder sammen, og at vi bliver endnu mere rystet sammen som familie. Jeg glæder mig også bare til flere hyggestunder i hverdagen med mine drenge. For det handler ikke så meget om hvor vi skaber minderne henne, men at vi skaber dem sammen <3

Jeg håber I også sprang godt ind i det nye år, og at I omgiver jer selv med positive mennesker! For positivitet smitter, og hvis der er noget vi fortjener, så er det smil, latter og positiv karma!

Share: