Lille M og jeg havde ingen planer, så hvem skulle vi hænge ud med? Med moster Nadiya naturligvis. Derfor ringede Lille M og jeg til moster og foreslog en tur på legepladsen. Sol, en flok snottede unger og masser af frisk luft er den bedste kombi ever. Heldigvis er der en masse dejlige legepladser i vores hood, så der gik ikke lang tid før banditten drønede rundt på en i nærheden.

Min søster elsker sin rolle som moster, og da Lille M er det eneste barnebarn pt., så værdsætter hun tiden med ham ekstra meget. Da hun har en pædagoguddannelse i tasken er hun vant til at lege med en masse unger. Hun har i hvert fald mere erfaring med børn end jeg har, men det betyder ikke hun er vant til at være sammen med et barn 24/7 – for let me say, det er ingen joke…haha! Lige nu arbejder hun dog som social- og sundhedsassistent, og det er efterhånden længe siden hun arbejdet som pædagog.

Jeg var flad af grin, da hun sagde at hun efter små 30 minutter var træt. Banditten har en masse krudt i røven, og man skal nærmest have superkræfter for at kunne følge med ham. Det ved hun nu, så jeg glæder mig til næste gang vi smutter forbi legepladsen. Jeg forventer hun medbringer Red Bulls, så hun holde til mere end en halv time.

Som ægte københavner sluttede vi af med en kop kaffe og en gåtur rundt om søerne. Hvad er mere københavnsk end det? Anyway, det har været en rigtig hyggelig dag, hvor vi også fik mulighed for at slikke en smule sol. Lige om lidt er der aftensmad, og jeg smutter ud i nattelivet. Yes honey, jeg skal luftes i nattelivet…whoop whoop!

Share: