Jeg blev desværre opsagt pga. Corona-situationen, så jeg havde kun et par dages arbejde i denne måned. Havde egentlig set det komme, men det var alligevel ærgerligt at forlade en produktion uden at ha’ kommet 100 % i mål.

Overraskende nok har jeg ikke taget på, selvom jeg har snacket på noget usundt næsten hver aften. På et tidspunkt tog det overhånd, så min mand og jeg blev nødt til at kaste os over frugt i stedet for alt det usunde. Det handler om balance. Hvis vi spiser noget usundt, så skal vi også spise noget sundt. Chokolade og chips er mine cravings, når der skal hygges, så det sunde kan nogle gange være svært at synke. 

Hubby har bagt banankage med banditten. Ja, jeg kan heller ikke tro det. Vi havde alle ingredienserne og med opskriften på tabletten gik han og banditten i gang ude i køkkenet. Han gjorde det så godt, at han efterfølgende kastede sig over en rabarbercrumble…mums!

Jeg er blevet besat af skønhedsprodukter, der hedder noget med “over night”. De sørger for at min hud eller læber får lidt LOVE, mens jeg trygt sover i min seng. Når jeg så vågner om morgenen har de gjort deres arbejde og jeg er glad. What’s not to like!? Lige nu handler min besættelse om 2 produkter, som jeg har fået i gave af mine veninder. Nemlig Lip Sleeping Mask & Water Sleeping Mask fra Laneige. De dufter godt, de føles lækre og giver mig ro om natten, fordi jeg ved at produkterne forkæler min hud samt læber i min søvn. Hvis I kender til flere over night produkter vil jeg meget gerne vide det…please!

Vi har nærmest set alt, der kan ses på de forskellige streamingtjenester, så en sjælden gang i mellem ser vi “Kender du typen”. Jeg har en lille drøm om at de to livsstilseksperter Flemming Møldrup og Anne Glad Wagner går rundt i vores lejlighed, mens de sætter ord på vores indretningsstil, madvarer i køleskabet og min mands kæmpe cd-samling. Når de ser Fatimas hånd hængende på væggen i stuen, en jødisk kogebog i køkkenet, en koran i soveværelset og min mands afdøde farfars universitetsdiplom fra Prag, så tror jeg måske at de bliver en smule forvirrede. 

Jeg har ikke købt tøj overhovedet. Til gengæld har jeg fyldt min online Matas indkøbskurv med flere produkter. Jeg nægter at gå ned på produkter og skal bestemt ikke mangle noget. Jeg gør en smule mere ud af min hud, hår, negle osv. for tiden. Jeg kan lige så godt bruge tiden fornuftigt. 

Vi fik fejret banditten herhjemme, hvor vi var de eneste gæster. Banditten manglede ikke noget og havde en dejlig dag med social distance, solskin og ispinde. Du kan læse lidt om hans fødselsdag her

Ramadanen begyndte i slutningen af måned, og ja den er noget anderledes i år end tidligere. Helt konkret betyder det, at jeg ikke skal spise iftar-middag med min familie. Vi skal stadig holde afstand, så ingen hyggelige middage med familien og veninderne. Derfor må jeg sørge for ekstra hygge herhjemme ved hjælp af pynt, kagebagning og ekstra god mad til iftar. Det bliver ensomt, men helt alene er jeg heldigvis ikke. Hvis du sidder alene under ramadanen, så håber jeg at du finder nogle fællesskaber på de sociale medier. Ellers skriv, så vi kan bryde ramadanen sammen. 

Der har været rift om mig og DR har lavet to radiointerviews og en artikel med mig. Alle tre gange har det handlet om hvordan corona påvirker ramadanen og eid i år. I kan læse artiklen her og høre det ene radiointerview her , det er ca. 50 minutter inde i programmet og det andet her .

Ligesom hos en masse andre familier, har vi haft banditten hjemme fra børnehave i et stykke tid. Under omstændighederne klarer han det meget godt, men jeg er altså ved at vanvittig. Jeg kan mærke på mig selv, at jeg nogle gange gnavent snerrer af ham og min mand. Mit humør bliver påvirket af situationen, og det hjælper heller ikke at jeg ikke har noget at lave. Jeg har forsøgt at få noget me-time, og det har virket. Men hvis jeg skal være en bedre hooyo og kone for mine drenge, så skal jeg altså have 48 timer for mig selv. Timer, hvor jeg kun skal underholde mig selv, ikke tænke på andet end mig og mit sind, og hvor jeg kan lade op. Jeg er og bliver aldrig den “perfekte” mor, aner heller ikke om der findes sådan en slags mor. Men jeg kan mærke, at hvis mit humør skal vende – skal jeg kunne trække vejret. Heldigvis er min mand enig, og vi skal til at finde ud af, hvornår det kan blive….jeg glæder mig, og jeg bliver næsten helt høj blot ved tanken!Share: