Har jeg tænkt meget over meningen med livet, og hvorfor tingene udvikler sig som de gør. Jeg har taget en lille pause fra bloggen og mine skriverier, og i stedet fokuseret på mine tanker. Det forklarer hvorfor jeg ikke har skrevet “I øvrigt 10 ting” i juni måned.

I stedet har jeg brugt energi på at tænke over om man bliver stærkere, når man oplever noget tragisk? Personligt har mine følelser været over det hele, det ene øjeblik har jeg grædt og det andet har jeg haft behov for at grine. Nogle gange har jeg allermest lyst til at være derhjemme og andre gange har jeg haft behov for at drikke kaffe med mine veninder. Hvis ikke du aner hvad jeg snakker om, så læs disse to indlæg: “Mit værste mareridt blev en realitet” og  “Endnu en lærestreg?” Som sagt, så har jeg haft behov for at komme lidt ud af min boble, derfor har jeg forsøgt at ruske op i mig selv og være positiv. Jeg har nydt hvert sekund med min Lille M og min mand endnu mere, jeg har drukket meget kaffe med mine veninder og jeg har forsøgt at hele. Uanset hvad, så ved jeg at mine oplevelser stadig sidder i mig og det vil de nok altid gøre. 

Jeg var til tjek hos en gynækolog. Gynækologen skulle undersøge om Riget fik alt med, da jeg i juni fik en udskrabning. Alt ser heldigvis godt ud, hvilket jeg selvfølgelig er lettet over. Jeg er typen, der altid tænker på det værste, når jeg sidder overfor en læge. Han fortalte at jeg skulle tage den med ro, lytte til min krop og være taknemlig over at jeg rent faktisk kan blive gravid. Der er håb forude, og når tiden er den rette, så kan min mand og jeg prøve igen. 

Min veninde og jeg tog vores drenge til Experimentarium, fordi der var halv pris pga. sommerpakken. Banditten havde været der før, men han løb stadig rundt med julelys i øjnene. Min venindes søn havde det ikke så godt, så de blev nødt til at smutte i løbet af kort tid. Banditten og jeg blev hængende, og efter en kop kaffe og et skud sukker (i form af en cookie) havde jeg energi nok til at løbe efter ham. Det var alle pengene værd for han havde overhovedet ikke lyst til at gå hjem. 

Jeg fik catched up med en veninde jeg ikke har set længe. Vi nød vores girltalk over brunch på Natur Tørst på Østerbro. Det var dejligt og tiltrængt. Jeg har også nydt en dejlig middag med en ny veninde, der tilfældigvis er mor til én af bandittens venner. Vi var på Yaffa Restaurant & Bar, der serverer Middle Eastern Comfort Food. Jeg elsker at man deler maden og at man kan smage lidt af hvert. Det var lækker mad og dejlige drinks i smukke rammer.

Banditten havde 2 ugers sommerferie fra børnehaven, og selvfølgelig havde min mand og jeg nogle overvejelser om ting vi kunne foretage os. Jeg elsker at udforske vores by, og opdage nye steder i vores smukke hovedstad. Vi var på Dansk Arkitektur Center, der bl.a. har en særlig afdeling for børn, “Kids’ City”. Udover at banditten kunne brænde krudt af indenfor, så er der også en legeplads udenfor. Desuden kan man have madpakke med – smart! Efter et par timer med leg smuttede vi over til en hemmelig have bag Folketinget. Fordi solen var med os, gik vi en tur og så “I am Mary”-statuen ved Vestindisk Pakhus ved Amalienborg. Man kan sige at banditten fik en dejlig kulturel indsprøjtning i sin ferie udover de mange is han fik spist. 


Vi kom dog også udenfor København, og besøgte det økologiske gartneri Grennessminde i Taastrup. Vi fik set en masse dyr, nød naturen og banditten opdagede at grøntsager kommer fra jorden, og ikke kun kan købes i et supermarked. Banditten fik klappet en kanin med min mand, mens jeg fik købt nogle planter til lejligheden. Hornbæk fik også besøg af vores lille familie, og vi velsignede byen med vores tilstedeværelse i en weekend.

Hele måneden rockede jeg mine braids! Jeg elsker at have braids, men hader at det skal tage så langt tid at få dem lavet. Og endnu længere tid at fjerne dem igen. Det tog mig 5 timer og 30 minutter at fjerne dem. Jeg overlevede ved at lytte til “Det vi taler om” og “Reality Tjek”-podcast. Da jeg havde lyttet til de nyeste afsnit faldt jeg over en meget spændende og gribende podcast på DR, der hedder “Børnelokkeren”. Jeg slugte alle afsnit med det samme, mens jeg skiftevis fjernede braids og drak kaffe. 

Har røget så meget vandpibe at det er løgn. Det er den bedste afslapning og underholdning.  Jeg slapper fuldstændig af og glemmer alle mine bekymringer og dagligdagsræs. En vandpibe skal nydes stille og roligt, og får mig altid i godt humør! 

Min lille familie og jeg var i sommerhus i Hornbæk i en weekend. Det var skønt og tiltrængt! Det bedste jeg ved er, at se banditten løbe rundt i haven og lege. Ubekymret kan jeg smutte ind i køkkenet og lave en kop kaffe, mens han hygger sig. Vi fik grillet, leget ved stranden, spist street food i “Det fedtede Hjørne” og spist en is. Jeg fik også sovet…haha…fordi…jeg fik arbejde! Så var en smule træt, men på den gode måde. Jeg fik 10 dejlige dage hos Koncern TV, hvor jeg castede unge til et nyt DR3-program…glæd jer! 

Fik du læst Politiken og/eller Børsen? Jeg optrådte i dem begge, så ja, det var mig du så! Jeg gav et interview om racisme og et om at være mønsterbryder. Du kan læse Politikens artikel her og Børsens her


Share: