Jeg har ikke sat begrænsninger på hvad jeg måtte spise i december.

Jeg tog tingene som de kom, og så ingenting galt i at tage to stykker kage i stedet for et. December handler om hygge, familie og god mad. Det betyder at jeg gav mig selv lov til at proppe det i munden, som jeg havde lyst til. 

Jeg havde sidste dag på produktionsselskabet Blu i starten af måneden. Selvom der var trist at forlade de skønne mennesker, så jeg dem til firmaets julefrokost på The Italian Market. Jeg fik mulighed for at sige på gensyn til mine kolleger over en god middag. Det er sjovt hvordan man hurtigt kan knytte et bånd til andre mennesker, og lynhurtigt har det som om man har kendt hinanden altid. Jeg har mødt nogle seje og dejlige kvinder, og jeg skal heldigvis snart drikke kaffe med flere af dem i det nye år, can’t wait. 

For flere måneder siden købte jeg ricinusolie, og glemte efterfølgende alt om det. Jeg fandt det frem igen, da en veninde afslørede at hun bruger det på sine bryn. Olien fremmer hårvækst, og da jeg synes at min bryn kunne være en smule tykkere ville jeg også prøve. Jeg har fundet en gammel brynbørste og kommer olien på hver aften. Jeg er spændt på at se, hvordan de ser ud om en lille måned. Hvad er din erfaring med ricinusolie? 

Efter nytår har banditten for længst vinket farvel til vuggestuen og sagt goddag til børnehaven. Jeg skal nok skrive lidt om, hvordan det er gået, men jeg skal stadig lige vænne mig til, at min Lille M ikke er så lille længere. Jeg har tidligere skrevet et indlæg, som kan læses her

Fejrede min svigermors b-day og jeg har lige indset at hun, min mor og mine to brødre fylder rundt i 2020. Jeg forventer at mindst én af dem holder en kæmpe fest med drinks, dansegulv og underholdning. 

Lille M og jeg overnattede hos min søster for første gang ever. Det pissede ned, så vi måtte finde på indendørs aktiviteter. Det blev til en tur til det lokale bibliotek, hvilket var et hit for banditten. Han havde hele legeområdet for sig selv, og efter et par timer der vendte vi snuden hjemad til aftensmad. Da banditten endelig sov fik min søster og jeg hygget med filmen “Love Actually”, snacks og endnu flere snacks. Jeg gik i seng glad og mæt, og det samme gjorde Lille M. 

Inviterede flere gange mig selv hjem til hooyo, fordi hun laver den bedste risengrød…haha. Der er ingen, der laver risengrød ligesom hooyo! 

Jeg følte at min mand og jeg er de eneste i verden, der ikke køber varer gennem nemlig.com. Er jeg gået glip af noget? Er det fedt at få sine varer leveret? Burde jeg være en del af klubben? Jeg er en smule jaloux på dem, der køber varer via nemlig.com, men jeg må indrømme, at mit lille tilbuds-hjerte elsker at jagte tilbud i butikken. Og hånden på hjertet, så tror jeg ikke at nemlig.com har bedre tilbud end min lokale Netto.

Vi holdt jul med svigerforældrene d. 24. og 25. dec, hvilket var meget anderledes end sidste år. I år var Lille M mere med, han fik danset rundt om juletræet, sunget og nød julepynten, men gad ikke julemaden. Efter et par dage med fokus på familien trængte vi til en smule os-tid, så nytårsaften blev tilbragt herhjemme kun os tre. Det bedste jeg ved, er tiden med mine drenge. 

Jeg lånte bogen “Forfulgt” af min svigermor for et par måneder siden, men det er først nu at jeg er begyndt at læse i den. Jeg har altid været fascineret af filmen baseret på bogen “Ikke uden min datter” som handler om hvordan en iransk-amerikansk mand holder sin kone og datter til fange i Iran. “Forfulgt” er skrevet af datteren, der nu fortæller sin version af historien. Jeg har kun læst et par kapitler, og glæder mig til resten.
Share: