Min øjencreme er nu en anti wrinkle creme. Oh God, hvad er det næste? Jeg er jo næsten 40 år, så på en måde skal jeg bruge anti-wrinkle produkter, ikk’? Eller er det mon for sent at starte nu? Jeg er så forvirret.

Butikken Normal er ved at blive én af mine favorit butikker! Den er lige ved at overhale Matas, yes I said it! De har alt og det bliver nærmest kastet i hovedet på én. Anyway, jeg drømte om større og kraftigere bryn, men pt. er min økonomi ikke til, at få microbladet mine bryn. I stedet for blev det en noget billigere version, da jeg fik fingrene i en eyebrow growth serum fra “Ivy Aïa” til 79 kr. Har nu brugt den et stykke tid, og jeg kan helt klart se en forbedring. Mine bryn virkere tykkere og har vokset en del, men jeg kan også se at de nu trænger til at blive før det spiller max. 

Jeg er blevet kæmpe fan af gratis webinarer! Jeg sidder herhjemme med søvn i øjnene, varm kaffe og havregrød, mens jeg suger ny viden til mig. Jeg har ikke tal på hvor mange jeg har deltaget i, men jeg ved at jeg netop har tilmeldt mig fire nye. Jeg er jo en sucker for gratis ting!

Min seje veninde Aziza har en butik på Sølvgade 4. Her sælger hun sit eget mærke Moiaziza, som hun selv designer. Udover at købe sige fattig i unika, afrikansk inspirerede designs, så kan man også få redesignet noget af sig eget tøj. Jeg har selv afleveret en gammel, kedelig H&M jakke, og jeg er så forelsket i den nu. Wow, siger jeg bare. Hvis man har en idé til noget kluns man vil have redesignet, så er dette stedet. Fik jeg også fortalt at Aziza også trykker på alt mellem himmel og jord, da butikken også er et trykkeri?!

Med Aziza under armen drog jeg til CIFF i Bella Centret for at spotte nye trends. Aziza gjorde det, som hun gør bedst, nemlig at netværke, mens jeg hyggede mig. Vi nåede forbi Ganni og så deres nyheder i et showroom på Christianshavn. Ellers var vi primært i Bella Centret, hvor man virkelig kunne mærke at tingene har ændret sig siden sidste år. Der var færre besøgende og færre forhandlere, men det var hyggeligt og vi nød at der ikke var så crowded.

Fordi vejret pludseligt var så godt, så smuttede vi igen i sommerhus i Hornbæk. Det var så dejligt at slappe af, se banditten hygge sig i haven og bare slippe alle bekymringerne. Elsker at koble af og bare lave ingenting med min lille familie. Jeg var i vandet for første gang…jaaa!!! Finally, siger jeg bare. Og fordi skoleåret var begyndt, så var der nærmest ingen mennesker på stranden. Så dejligt at ha’ stranden for os selv. 

Sammen med banditten og min mand var vi til børnefødselsdag i Dinos Legeland. Banditten smagte slush ice for første gang, men det havde ingen indflydelse på hans energi overhovedet. Han var en smule forsigtig, så han holdt sig mest til området for de helt små børn. Men som timerne gik blev han dog en smule mere modig, og fik prøvet nogle af de mere dristige ting. Min mand og jeg forsøgte bare at holde ud. Er det mig, men er der ikke altid mega varmt og indelukket i sådan nogle legeland? Efter et par timer, så kan jeg ikke holde det ud længere.

Jeg er blind som en ugle, og hver gang jeg tager til linsetjek frygter jeg det værste. Jeg er efterhånden vant til folks kommentarer om mit syn, og hvis jeg skal være ærlig, så gør det mig en smule ked af det. Mit syn kan jeg ikke gøre noget ved, og glem alt om laserbehandling. Det tør jeg ikke. Anyway, da jeg forleden var til linsetjek sagde gutten, at mit syn har ændret sig. Jeg skal altså derfor ned i styrke og ikke op! Whaaaaat???!!!! Det var bare verdens bedste nyhed, også selvom det blot drejede sig om at gå ned en kvart styrke.

Sidst på måneden havde min mand og jeg årsdag. Vi har været gift i 5 år! Det skulle selvfølgelig fejres, så vi valgte at spise på en lille indisk/pakistansk restaurant ved Nørreport St. Restauranten var hyggelig, maden fantastisk og servicen ekstraordinært god. Det eneste minus var at vi sad mellem to borde og der var bestemt ikke 1 meter mellem os. Man sad så tæt sammen, at man nærmest kunne smage de andres mad. Jeg hader, når man kan lytte til folks samtaler på den måde. Whatever,  fordi jeg havde være en smule sløj tidligere på dagen og min mand pludselig også havde det dårligt skippede vi desserten. I stedet tog vi forbi Fakta, købte en masse junk og kamillete og smuttede hjem på sofaen. Jo, jeg ville gerne ha’ haft at vi kunne gå en tur i byens charmerende gader med en kop kaffe, spise dessert et sted og så smutte hjem. Vi har ikke været ude længe og banditten blev endelig passet, og så kom vi alligevel løbende hjem efter 2 timer. Bandittens faster havde nærmest lige puttet ham, og så stod vi tilbage i stuen. Det er så typisk når man glæder sig meget til noget…totalt øv! Det endte med at vi fik det dårligere og var hjemme hele weekenden! 

Ja, jeg er sgu begyndt at løbe igen. Det er ikke et kønt syn, når jeg kommer løbende. Jeg er i pissedårlig form, og det gider jeg ikke være længere. Det er ikke fordi jeg skal løbe maraton, men jeg vil gerne gøre noget godt for min krop. Jeg vil gerne styrke den, og hvis jeg skal være helt ærlig, så vil jeg gerne være gravid igen. En sund og stærk krop er alfa omega, og hvis jeg kan løbe eller bevæge mig lidt, hvorfor skulle jeg så ikke gøre det. Jeg elsker det faktum at min mand og jeg ikke har så mange snacks i huset længere. Vi løb tør for det, og så var det som om vi blev enige om ikke at have mere af det. Jo, vi kan godt købe lidt en gang imellem, men en decideret “snack-kasse” med forskellige snacks, det orker vi ikke længere. I stedet er der riskiks, tørret og frisk frugt plus mørk chokolade. 

Share: