Jeg opdagede at man i Normal kan købe min FAVORIT snack ever. Jo, Bilka sælger den også, blot langt dyrere. Mit hjerte blev så glad og min mave blev overlykkelig. Har I smagt Snyder’s cheddar cheese pretzel pieces? OMG! Jeg kan seriøst spise en pose alene på 60 sekunder.

Min veninde Aziza, der har butikken på Sølvgade 4, fik endelig worked her magic med min gamle H&M-jakke. I stedet for at smide den ud gav jeg den til hende, og hun redesigned til en vest med farverige prints. Fra 200 kr. kan man få redesigned hvad som helst, så kom ned i butikken og lad Aziza gøre det hun er bedst til.

Havde en girls night out med en veninde, der også er mor. Så dejligt at slippe for at putte og bare komme lidt ud at hygge. Vi spiste sushi på Vesterbrogade, gik en tur og endte på Café Norden til kaffe/te under stjernerne. Det var skidehyggeligt og virkelig tiltrængt. Nogle gange er det hyggeligt, når venindegruppen er sammen, men andre gange er det bare endnu hyggeligere, når man er på tomandshånd.

Jeg er begyndt at bruge genanvendelige rondeller (fra Normal). Det er praktisk, og så nemt at jeg ikke tror jeg går tilbage til de gamle vatrondeller, som man smider ud i skraldespanden efter brug. Når jeg har brugt mine rondeller smider jeg dem til vask, og voila, så har jeg rene rondeller. Det er ikke blot godt for miljøet, det er også billigt.

Min søster skal giftes! Jeg håber at alt kommer til at glide nemt for min søster og hendes kommende mand på trods af restriktioner. Sikkerhed kommer selvfølgelig i første række, så der bliver ikke afholdt en stor fest med mange gæster – det bliver kun de nærmeste. Anyway, forleden fik vi fejret min søster og hevet hende ud af sin kærlighedsbobbel. Hendes polterabend var lyserød, sjov og enormt hyggelig. Vi startede dagen på cafeen Dreamy på Østerbrogade, men jeg kan ærligt talt ikke anbefale den. Selvom vi havde forudbestilt vores brunch fik vi den først serveret 1½ time efter ankomst. Vi havde en tidsplan at overholde, så vi måtte kyle maden i hovedet og løbe ud af døren. Det er ikke det værd! Den dårlige stemning blev heldigvis vendt, da vi alle skulle prøve lokumsræs for første gang! Da jeg første gang hørte om denne aktivitet, troede jeg at det kun var noget man gjorde i Jylland. Det var  da også min jyske svigerinde, der var ansvarlig for aktiviteten…haha! Men det var sgu sjovt. Vi endte dagen med middag, drinks og vandpibe hos Café Grand på Nørrebro. Min søsters ansigt ved “surprise”-råbet var det hele værd. 

Efter min søsters polterabend tog jeg en coronatest, just in case. Jeg var jo ude en hel dag på en masse forskellige steder med mange mennesker. Jeg havde taget de nødvendige forholdsregler og havde ingen symptomer, men hellere safe than sorry. Min prøve var heldigvis negativ, men damn, jeg var nervøs. Flere og flere bliver smittet, og der er stadig folk der ikke lige tage deres forholdsregler. Ventetiden er den værste, fordi ens liv går i stå. Hvis bare jeg hostede en smule, tænkte jeg straks : “oh shit…er jeg syg?” Man føler sig afskåret, er konstant bekymret og tiden står ufatteligt stille. I don’t like it at all!

I slutningen af måneden kom årets sidste sommerdag med op til 25 grader. Det skulle fejres med en fridag. Banditten, manden og jeg besluttede os for, at bruge vores nye årskort til Zoologisk Have. Sidst vi var der var sidste år, så jeg havde glædet mig til at se alle dyrene. Jeg blev dog en smule skuffet, da jeg så de famøse pandaer. Kina giver Danmark et par nuttede pandaer, og så skal vi bare glemme alt om at de indespærrer en masse mennesker på den mest inhumane måde. Det er åbenbart et win for Danmark! Ah, well, jeg ved ikke hvordan jeg har det med de pandaer og hvad de repræsenterer, men det er ikke en god mavefornemmelse.

Jeg havde et breakdown og blev trukket ned i et sort hul. Jeg havde en masse tanker om baby no. 2, for mine to aborter påvirker mig stadig i tide og utide. Jeg aner ikke hvornår følelserne rammer mig, men når de gør, så BUM! Så græder jeg, orker intet og vil helst være alene. Jeg tager ikke telefonen, jeg vil bare græde, holde min mand i hånden og proppe mig med en masse usundt. Efter et par dage i det stadie trak jeg mig selv op og ud af det sorte hul. Jeg forsøgte at trække vejret, være en smule positiv og lægge afstand til de negative tanker. Mine følelser og tanker forsvinder ikke, de er bare blevet mere kontrollerbare.

Min mor kom forbi for at hygge med banditten, og fylde vores fryser. Sammen med banditten lavede vi en masse af min mors berømte samosas og forårsruller. Vi lavede så mange, at vi seriøst kan spise os mætte i dem i en uge straight. Men det gør vi ikke, så de ligger trygt i fryseren og kan tages op, når vi ikke rigtigt orker at stå i køkkenet. Jeg elsker at min mor på eget initiativ kommer og fylder vores fryser, mens hun hygger med banditten. Han elsker ALT hvad hun laver og især hendes samosas, så det var et win for ham, at hun kom forbi.

Jeg har gjort noget, som jeg ikke troede jeg ville. Jeg har oprettet en profil på dba.dk – yes, your girl er begyndt at sælge ud af vores egne og bandittens ting. Vi har en masse, der bare samler støv. Så hvis andre kan få glæde af det og vi samtidigt kan få en lille skilling eller to, så hvorfor ikke? Hvis I gerne vil byde på mine ting, så find mig på dba 🙂

Share: