Jeg elsker at drikke kaffe og girltalke (aka bitche over bitches!), og når de to ting kombineres bliver jeg overlykkelig. Ja, næsten forelsket og ser altid frem til, når det endelig sker.

Jeg er ikke typen, der har en masse tætte veninder selvom jeg kender en del, og det er også fint. Jeg elsker at mødes med mine veninder, men nogle gange kan vores samtaler gå en smule i ring. Det virker som om jeg har set de samme 5 mennesker og hørt om de samme ting, så trangen til at se andre mennesker er stor. Det samme gælder behovet for nye input. Det er ikke fordi jeg er træt af mine veninder, jeg har bare brug for at se nogle nye mennesker – engang imellem!

Skal vi tage en kaffe?

Er det ikke ok at spørge en kvinde man ikke kender om en kop kaffe uden at virke desperat eller ensom? Selvfølgelig kan man det! Jeg har selv gjort det et par gange. Ofte siger kvinderne ja, og jeg møder en ny person og får hygget. Hvis der ikke er kemi, så har jeg i det mindste drukket en god kop kaffe 🙂

Hvis der rent faktisk er kemi, så kan man være heldig at kaffen bliver til frokost og måske bliver frokosten til middag. Hvorfor ikke bare springe ud i det og måske få et smukt venskab ud af det? Hvad så, hvis man får en afvisning? Det er ikke noget man skal tage så tungt. Det er bestemt ikke flovt at få et nej tak til kaffe. Trust me!

Børn kan bare det der…

Vi ved at små børn leger med alle, de har ingen grænser eller forfængelighed overhovedet. Hvis der er én, der ikke gider at lege, så finder man bare en anden, der gerne vil. De leger med hinanden på kryds og tværs af alder, køn og etnicitet. Jeg kan se det, når jeg henter Lille M i vuggestuen. Han sidder tit midt på gulvet og leger med en masse børn, der kravler rundt om hinanden og hygger. Så kan jeg ikke lad være med at tænke: “Gid det var så nemt for os voksne”, for hvis der er noget jeg ikke kan, så er det at netværke med tilfældige mennesker.

Det er sjovt, for jeg har tidligere været god til at netværke face to face. Hvis jeg var til et event eller konference, så kunne jeg snildt dele en masse visitkort ud, charmere folk og small talke. I dag har jeg mistet min mojo og aner ikke hvordan jeg skal small talke, hvis IKKE jeg kender bare lidt til dem. I stedet så netværker jeg via de sociale medier med emojis, det er nemmere og ofte fører det til kaffedates.

Jeg har mødt en masse dejlige og seje kvinder via de sociale medier, og som sagt så er det altid et friskt pust, når jeg møder nye ansigter. Det er ligesom at smuglæse en bog. Man bladrer lidt i den, og hvis man kan lide det man læser, ja så læser man bare videre. Sådan er det også med kaffeaftalerne

Spring ud i det

Jeg har lært sindssygt meget om mig selv, og fundet ud af at man sagtens kan drikke en harmløs kop kaffe uden at den anden person, tror at man er desperat. Jeg har lært at jeg efter et par dates kan finde ud af at small talke igen, og at smalltalk ikke behøver at være om vind og vejr. Jeg har desuden også lært, at jeg ikke er så genert som jeg troede.

Hvis du ligesom mig har brug for at se andre kvinder end dem du tit ser, så spring ud i det. Hvis der er en sej og inspirerende kvinde du kender fra de sociale medier, har mødt til et event eller hvis det er din venindes veninde, så spørg om ikke I skal tage en kop kaffe. Jeg lover at du ikke vil fortryde det, og husk på at hun sikkert er lige så nervøs som du er. Hvis du efter kaffen føler at I ikke har kemi, so move on. Det er fint. Der er ingen skade sket and on to the next. Jeg vil vædde med at folk synes det er smigrende, at du gerne vil drikke kaffe med dem, og hvem kan sige nej til kaffe?

Ps. Husk den gyldne regel, så det ikke bliver awkward; Hvis DU har spurgt om I skal tage en kaffe, så betaler DU for kaffen (og kagen, hvis hun ikke er på kur). Ellers nyd det, relax og drik en masse kaffe med en masse skønne kvinder, der muligvis kan blive din nye BFF.

Ligesom de siger i NIKE-reklamerne: JUST DO IT!

 

Share: