Nej! er det ord vi hører mest herhjemme. Banditten er sgu gået hen og blevet trodsig. Ikke nok med at hans personlighed ligner min aka fuckin’ stædig med et snert af attitude, ja så er han også blevet en trodsig lille tumling.

Det er som om intet er godt nok. Han peger og skriger efter forskellige ting, men fordi han ikke helt kan gøre sig 100% forståelig, er det svært at vide hvad han egentlig mener. Af ren og skær frustration over sine tungnemme forældre bliver han sur og ugidelig. Det kan være svært at få ham til at gøre noget, men hvis man lokker med en figenstang går det an. Så er der ro på settet i et stykke tid indtil han finder noget andet at hidse sig op over – then all hell breaks loose!

WTF?

Er det hårdt, at have en trodsig unge? Hell yeah! Heldigvis er jeg pt. ledig, og kan lade mine batterier op, når han er i vuggestue…haha! Så kan alt hans trodsighed bare komme an, når han endelig kommer hjem. Ej, spøg til side! Men jeg synes alligevel at det er en smule hårdt for tiden. Hans attitude og stædighed fylder, især når han farer rundt i lejligheden. Bum…bum…bum lyder det, når han tonser rundt med et glimt i øjet og et skævt smil på læben. Han ved udmærket godt, at han ikke må, men han er trodsig som bare fanden.

Når han flipper ud for 10. gang på en dag, og vi er ved at miste forstanden, puster jeg ud. Jeg ved jo godt at det kun er en fase. I de Facebook-grupper jeg er medlem af, der handler om børn, er historien den samme. De mange mødre skriver stolpe op og stolpe ned om deres trodsige tumlinger. Ingen aner hvad de skal gøre, før 2-3 andre mødre skriver, at det har de skam oplevet med deres egne unger, og at det går over af sig selv.

Please, fortæl det er en fase!

Det eneste der trøster mig er at jeg er sikker på, at det netop er en fase – inshallah! Det er nemlig ikke første gang min mand og jeg har været på en gevaldig rutsjebanetur pga. banditten. Han var lige så trodsig, da han var ved at få tænder. Vi var at skrige pga. hans moody attitude, det kan I læse mere om her

Heldigvis kom både min mand og jeg helskindet gennem bandittens dårlige humør. Det gør vi nok også med denne, og når vi så er kommet videre, så kommer der vel en ny, ik’!?

Share: