Når manden er smuttet ud og banditten sover er der dømt uforstyrret me-time. Jeg elsker at drikke kaffe med veninderne, møde nye mennesker og hygge med min familie. Men min me-time er også guld værd, så hvert sekund bliver nydt med stor fornøjelse.

Hvad laver jeg så, når jeg næsten har lejligheden helt for mig selv? Jer, der følger med på Instagram og her på bloggen ved, at mit hjerte banker for reality-TV, så ja, det ser jeg selvfølgelig også. 

1. Inspiration 

Når jeg ser reality-TV, så er det ikke på grund af den der “oh, godt det ikke er mig”. Det er mere “gid det var mig” for jeg ser udelukkende reality-TV med stærke og seje kvinder. Det er glamourøse kvinder med attitude og power. Bevæbnet med designertøj, fuld makeup (takket være deres glam squad) og høje hæle, er de alt det jeg ønskede jeg var. Især når jeg ser “Real Housewives of Beverly Hills” dagdrømmer jeg om store huse, sol, nye biler og cocktails. Desuden er det at se reality-TV arbejde og research for mig (hvor heldig er jeg lige!). At se de forskellige programmer og kommende reality-stjerner, gør at jeg ved hvem jeg skal hive fat i næste gang jeg skal caste kendisser. Jeg bliver jo nødt til at følge med, it’s my job honey!

2. Tudetur

Nogle gange har jeg et behov for at græde ud. Følelserne hober sig op, så enten kan jeg bitche og skælde min mand ud eller få mig en tudetur. Oftest vælger jeg det sidste, og gør det bedst ved at se en vaskeægte tudefilm a la “The Notebook” eller DR-programmet ”Sporløs”.  Det virker altid og forløsningen jeg får efter tudeturen er dejlig. Det er som om jeg bliver et bedre menneske og får mere energi af det.

3. Æder

I ved jo at mit drug er sukker, det kan I læse mere om her , men jeg har desværre endnu et drug og det er chips! Når min mand er ude med drengene og banditten sover, så finder jeg en chips pose frem og æder indholdet i løbet af få minutter. Jeg får ikke dårlig samvittighed, jeg får kun ondt i maven 🙂 Det er det hele værd, men jeg prøver at styre det, så der ikke ryger flere poser chips om ugen. 

4. Gennemgår min garderobe 

Der sker et eller andet, når jeg er alene i lejligheden og mørket har sænket sig. Tankemylderet kører rundt i hovedet på mig, og min to-do liste gennemgås. Pludselig får jeg lyst til en masse og kaster mig over min garderobe. Mit tøj bliver ofte bare smidt ind i mit klædeskab, så jeg kan aldrig finde noget. Jeg bliver derfor nødt til at hive fat i mig selv og rydde op. Er der noget der skal smides ud, er noget for småt? For stort? Hvert stykke tøj skal gennemgås.

5. Podcast & kaffe

Med et halvt øre og varm kaffe i hånden kan man finde mig på sofaen. Jeg har et halvt øre fordi banditten sover, og jeg skal derfor være på vagt, hvis han vågner. Jeg lytter til “Det, vi taler om”, “Reality Tjek”, “Shitstorm” og meget andet. Ligesom jeg sluger reality-TV, så sluger jeg podcasts og skal nok lave et lille indlæg med mine anbefalinger. Hvis du lytter til noget spændende, sjovt, informativt eller andet, så kom gerne med det.


Share: