1. Makeup is a must

I ved hvor meget jeg elsker makeup (læs hvor meget her), fordi det seriøst redder MIT liv! Dagligt bruger jeg 10 produkter, for bare at se nogenlunde ud. Når jeg har makeup på ser jeg frisk ud, og 10 produkter er ikke meget, vel? Jeg har næsten altid makeup på, dog ikke når jeg afleverer banditten i vuggestue. Pædagogerne er jo vant til at se trætte mødre, så én fra eller til gør ikke noget.

2. Hooyo-juice

Hvis I følger mig på Instagram (ayan_dk), så kender i alt til hooyo-juice. Det er når jeg både drikker kaffe og energidrik, dog ikke blandet. Haha, jeg er skør, men ikke så skør. For at få ekstra energi i hverdagen skal der en masse koffein til. Uden min daglige dosis af hooyo-juice duer helten ikke, derfor er det et MUST HAVE og ikke NICE TO HAVE. På én dag kan jeg sagtens køre flere kopper koffein ned, så er jeg godt kørende.

3. Magiske masker

Ansigtsmasker udfører mirakler på mig, jeg vil nærmest sige at de er magiske. 3-4 gange om ugen bruger jeg masker, for at give huden en smule glød og fugt. Jeg er bestemt ikke typen, der bruger en masse penge på dyre produkter.  Personligt synes jeg det er vanvittigt at bruge flere hundrede kroner på ansigtsprodukter, men hvis det er dét man er til, er det op til en selv. Matas’ eget mærke og de lidt budgetvenlige produkter går hånd i hånd med min pengepung og hud. Heldigvis er jeg velsignet med en god og pæn hud (say mashallah), der blot skal forkæles lidt, især fordi jeg ikke får så meget søvn. Og manglende søvn, kan som i måske ved påvirke huden negativt.

4. Kobler hjernen fra

Ser en masse reality eller læser blogs. Det er sådan jeg slapper af. For jer kan det måske være at gå en tur eller dyrke motion. Faktisk så jeg i ‘Go’Morgen Danmark’ en forfatter, der havde skrevet om hvor sundt det er for krop og sjæl at gå ture. Glem mobilen og høretelefonerne, og bare gå. Hvis jeg skal være ærlig, så lyder det tiltrækkende, derfor overvejer jeg om ikke jeg  bare skal gøre det en dag. Min mand kan passe Lille M, og jeg kan gå og få lidt me-time. Whoop whoop!

5. Sove!

Det er utroligt, hvor hurtigt kroppen vænner sig til søvnunderskud. I over et år har jeg haft minus på søvnkontoen, men jeg fungerer stadig. Jeg kan sagtens gå ud om aftenen og hygge med veninderne eller springe en lur over. Men en gang imellem kan jeg mærke på mig selv, at jeg skal stoppe med at tro at jeg er Superwoman. Jeg behøver ikke at gå i seng, når Lille M sover ved 20-tiden, men jeg skal heller ikke gå sent i seng. Når man endelig får sovet, så sker der mirakler både for krop og sjæl. Dette er  også grunden til min mand og jeg nogle gange vælger at blive hjemme i weekenden, bare så vi kan få lidt mere søvn i bagagen. Så er man ligesom klar til en ny uge. Hvis du kan mærke på din krop, at den længes efter søvn er det på tide at tage en powernap. Brug evt. en weekend på at få lidt energi, så du kan overskue tingene. For skal vi ikke være ærlige, at være forældre er fucking hårdt!

 

Share: