1. Spist flæskestegssandwich.

I dag er det efterhånden en håndfuld år siden jeg stoppede med at spise svinekød, men selv dengang jeg gjorde kunne jeg aldrig finde på at sætte tænderne i en flæskestegssandwich.

Jeg forstår ganske enkelt ikke konceptet. I mit barndomshjem fik vi max. flæskesteg og rådkål én gang om året; til jul. Rødkål + flæskesteg i en blød sesambolle = no go.

2. Juleøl og påskebryg.

En snedig måde at få de tørstige danskere til at drikke mere øl. I don’t buy it. Den ene gang jeg har været til J-dag blev jeg lovet en stripper, men da hun viste sig at være lige så bovlam som en lunken snebajer blev det et nej tak herfra.

3. Spist stegt flæsk og persillesovs.

Naaaasty! Det er A-L-D-R-I-G blevet serveret for mig – heldigvis. Glinsende, fed flæsk og melet, hvid sovs med persille. Never in a million years.

4. Været på skiferie.

Mine forældre tog os aldrig på skiferie, så det eneste jeg kan finde ud af at køre på er en røvkælk. Desuden kan jeg også langt bedre lide sol og sommer.

5. Kan ikke lave hovedspring.

Er det sådan noget alle drenge skal kunne? Jeg har sgu aldrig fået det lært. Bare tanken om at bryde vandspejlet med hovedet først giver mig myrekryb. Jeg er og bliver en landkrabbe.

Share: