Grundet corona-virussen er vi alle indendørs. Ligesom en masse danskere arbejder jeg hjemmefra, men når jeg så har fri er der dømt familietid. Den sparsomme me-time jeg har, er typisk når jeg sidder med mobilen og tjekker de sociale medier. Når nattens mørke har sænket sig og lejligheden er musestille dukker de tilfældige tanker pludselig op. Her er et lille udpluk af mit tankemylder…

1. Hvad lever Nik & Jay af i dag?

De var kæmpe store i deres “Boing Boing”-tider, hvor enhver dansk pige med respekt for sig selv sang med, mens hun bevægede sin booty frem og tilbage. De signede eller opdagede Joey Moe og investerede vist i nogle lejligheder i København, som de renoverede inden finanskrisen. De forsvandt siden som dug for solen, men da de lavede et comeback var genskabt som to modne og reflekterede mænd. Deres sparsomme tid i rampelyset har kastet en mystik sky over dem – så man ikke kan lade være med at tænke: “Hvordan får de smør på brødet?”, “Kører de taxaer om natten?“ eller noget helt tredje. Jeg har googlet mig til, at de i år afholder 4 kæmpe koncerter, men det kan de da ikke kun leve af, vel? 

2. Outlandish

Jeg forbinder Waqas, Lenny og Isam med min gymnasietid. De blev kendt af danskerne med deres debutalbum i år 2000 og optrådte i den tidsperiode på mit gymnasium i Avedøre med en meget ung, meget solbrændt og meget skinny Burhan G med deres musik. I et årti har vi sunget og danset til deres hits i radioen ind til de besluttede sig for at gå fra en trio til en duo. På intet tidspunkt stod der i medierne om det var pga. af uenigheder eller stridigheder mellem drengene. Men betyder det at de i dag stadig er BFFs og ses? Når man har lavet musik sammen i over 10 år, bliver man så ikke en smule trætte af hinanden? Jeg håber det ikke. Jeg håber de mødes om søndagen med deres familie til sunday dinner og sladrer om gamle dage, mens ungerne løber rundt og kvinderne høfligt ignorerer hinanden. Hvad tror I?

3. Undren over tegnefilm

Jeg tror aldrig jeg har set så meget TV, som jeg gør pt. Når jeg sidder med banditten på sofaen, så er der flere ting jeg undrer mig over. Jeg mener, hvor er Ryders forældre henne? Altså ham, der er leder af Paw Patrol. Har han nogle forældre? Man ser aldrig nogen af hundene tisse eller lægge en hundelort. Hvorfor har Alfons Åberg og hans far ikke ordentlige øjenbryn, og er hans mor død? Man hører aldrig om moderen, det synes jeg er mærkeligt. Synes Pippi ikke det er en smule ærgerligt, at hendes far prioriterer sit arbejde som kaptajn over hende? 

 4. Kølighed

Vi danskere har af natur og opvækst opbygget en vis kølighed samt distance til andre mennesker. Vi smiler ikke til tilfældige folk i toget eller folk vi tit ser i vores nærområde. Vi render alle rundt med en usynlig mur, som folk helst ikke skal trænge igennem. Kun når alkoholen rammer blodet, så kommer smilet og krammene frem, men i disse tider er vores gavmildhed og medmenneskelighed ubeskrivelig. Vi hjælper hinanden som aldrig før, vi tænker på andre mennesker og vi er ét samlet folk. Men vil det fortsætte efter corona? Eller ryger det i vasken det sekund virussen forsvinder (hvis den overhovedet gør det?)

 5. McD please!

“Er det i dag jeg bestiller McD med Wolt?” er en tanke, der tit strejfer mig. Jeg elsker McD og især chicken salsa og chili cheese tops. Bare tanken om det får mine tænder til at løbe i vand. Jeg kunne seriøst spise junkfood og især McD hver dag, heldigvis kan jeg styre mig. Selvom vi alle spiser mere end normalt og snacker 24/7, så har jeg ikke taget på. Måske skal det fejres i weekenden med McD…haha! 
Share: