1. Varm kaffe

Alle mødre og især nybagte mødre ved at kaffe er vores benzin. Den får dagene til at hænge bedre sammen, ja uden den er vi næsten fortabt.

Kaffekoppen bliver fyldt lige så snart babyen vågner og det fortsætter hele dagen. Kaffen skal ikke engang nydes, den skal bare drikkes og gøre sit job. Derfor er det en luksus, at drikke kaffen VARM. Du kan passende gøre det, når babyen endelig tager sin lur. At drikke kaffen varm i stilhed, mens hjemmet flyder og baby er i drømmeland er ren luksus med luksus på!

2. At gå på wc selv

Dagen, hvor man kan gå alene på toilettet længes mødre verden efter. Jeg nyder de få gange, hvor banditten ikke står udenfor døren og banker på – eller står ved siden af mig, mens jeg tisser. De af jer, der ikke har børn skal nyde det 100%, for sekundet I får barn/børn bliver jeres alene-tid på toilettet reduceret til en utopisk tanke.

3. Søvn

Selvom min søn ikke er en baby længere, så får jeg stadig ikke sovet så meget som jeg plejede. Banditten sover nogle gange (eller ret tit) i vores seng, og når han gør, er han ikke bleg for at vise at han bestemmer. Han breder sig, sparker os i hovedet og vågner stadig ind imellem for at få en tår vand eller to. Jeg savner den tid jeg havde, hvor jeg uforstyrret kunne sove og vågne, når jeg havde lyst til. Selvom vi har en kæmpe seng er det som om den er lillebitte, når vi ligger alle tre. Vi har det som sild i en tønde…OMG! Da jeg pt. er ledig, så tager jeg nogle gange en lille middagslur. Det synes jeg sgu at jeg har fortjent. Derfor moms at tage en lur eller to er totalt velfortjent og skal ikke undervurdres.

4. Makeup

Som mor er makeup altid min redning! Med makeup på kan jeg klare alt og verden kan bare komme an. Jeg elsker at jeg ser en smule friskere ud med makeup, og hvordan jeg automatisk føler mig mere sexet iført læbestift! Det er ikke, fordi man skal tage krigsmaling på hver eneste gang man går ud, men makeup hjælper bare altid på humøret – i hvert fald mit.

5. Shoppe

Da jeg var yngre elskede jeg at shoppe. Min søster og jeg brugte flere timer i forskellige butikker, hvor vi kiggede på hvert eneste stykke tøj, for så at komme hjem med en bluse hver eller ingenting overhovedet. I dag hader jeg det, og hvis jeg nogensinde vover mig ind i en butik, så er det hurtigt ind og hurtigt ud. At shoppe på nettet med en kop kaffe er efterhånden blevet min foretrukne måde at shoppe på. Jeg undgår lange køer og stressen ved de mange købelystige kvinder, der ligesom mig er tilbudsjæger. Ved computeren kan jeg tage tingene stille og roligt, mens jeg gumler på lidt chokolade imens – I love it!

Share: