Siden bloggens fødsel har jeg, indimellem, smidt et indlæg op med random facts om mig. Facts, der måske er underlige, finurlige eller ja, bare random. Jeg har tidligere skrevet 38 random facts om mig og 37 random facts om mig og nu kommer så 39 random facts. 

1. Er nået til et punkt i mit liv, hvor der ikke er plads til drama, fnidder og sladder. Jeg orker det ikke og jeg har heller ikke tid til det. Desuden er jeg for gammel til det shit!

2. Jeg er typen, der bruger hver eneste dråbe af et produkt, når jeg er forelsket i det. Der er ikke noget der skal gå til spilde. Når jeg har haft pengepungen op af lommen, så skal jeg sgu bruge hver eneste lille dråbe. Hvis produktet er en tube, så finder jeg bare saksen frem og klipper den over i en, to eller tre dele for at få det hele med.

3. Jeg begyndte at løbe i efteråret, men jeg har efterhånden slacket en del. Jeg har haft nogle ting at deale med, og nogle gange er det bare nemmere, at deale med dem på sofaen. Så sluger jeg en masse reality og forsøger at sætte tingene en smule på pause.

4. Banditten er stadig et mysterium for mig. Nogle ting giver bare ikke giver mening. Derhjemme er han nærmest vegetar. Han vil ikke spise det samme, som os andre. I børnehaven spiser han til gengæld alt, hvad de serverer for ham – også kød! Den lille bandit indrømmer det selv, så fræk er han.

5. Jeg får meget sjældent bumser, thank God! Jeg renser min hud hver morgen og aften og jeg bruger ansigtsmasker + skrubber min hud to gange om ugen. Jeg gør ikke noget ekstraordinært for at pleje min hud, så når jeg en sjælden gang får en bums er jeg i chok! Ja, jeg ved det #FirstWorldProblem 

6. Jeg elsker Twitter. Det var faktisk derigennem jeg mødte min mand. Det var simpelthen kærlighed ved første tweet. 

7. Er jeg den eneste, der er blevet afhængig af at høre podcast? Jeg kan nærmest ikke foretage mig noget uden mine hovedtelefoner. Jeg kan ikke være et sted, hvor der er stille, så at lytte til noget snak, mens jeg arbejder og blive en smule klogere eller få et grin eller to er det bedste jeg ved. 

8. Jeg blev mor for over 3 år siden, og har ALDRIG været på tøsetur i udlandet med et par veninder. Jeg var lige ved det på et tidspunkt. Jeg havde booket hotel og tog til Hamborg. Jeg drømte om at spise sushi, ryge vandpibe og shoppe i Primark, men det blev aflyst i sidste øjeblik. Banditten og min mand blev syge, så kunne ikke forlade mine drenge i den tilstand. Jeg kom aldrig afsted, men drømmer stadig. 

9. Hvis der er noget jeg trænger til, så er det 48 timer alene på hotel i København. Jeg ville stene Netflix, æde fastfood, snacke og nyde uforstyrret me-time. Måske burde jeg give mig selv sådan et ophold?

10. Jeg har et par grå hår gemt i afroen. Når man tænker på min alder, så burde jeg måske have flere. Heldigvis er det ikke tilfældet. I går sloges jeg med et af dem og jeg vandt AKA jeg fjernede det med pincetten. See you never! 

11. Ben & Jerry’s er stadig min favorit, men hånden på hjertet, så er det for dyrt. Når der er tilbud, så tør jeg ikke at købe det, for tænk hvis jeg spiser flere bøtter is efter hinanden? Jeg har fundet ud af, at jeg ikke længere kan spise en bøtte på en aften. Hell no, så ung er jeg heller ikke!

12. Lige om lidt rammer min Instagram-profil, ayan_dk, 1000 følgere. Jeg mangler små 20 følgere, så når jeg mit mål. Det burde ikke være så svært, vel? Måske jeg kan jeg snart nå mit mål? #HelpASisterOut 

13. I ved jo hvor stor en tilbudsjæger jeg er. Det er jeg stadig stolt af. Alt mit tøj, makeup og skønhedsprodukter er købt på tilbud. Jeg får decideret ondt i hjertet, hvis jeg skal betale fuld pris for en vare. 

14. Jeg er så ked af, at Keeping Up With The Kardashians stopper. Hvad fanden skal jeg så lave? Hvilken familie skal jeg så stalke, min egen er for almindelig. 

15. Sjoveste job jeg har haft var på McDonald’s på Hovedbanegården. Jeg stod kun i kassen, fordi jeg ikke kunne finde ud af at lave burgerne. Jeg prøvede at stå i køkkenet, men blev hurtigt smidt foran kassen, fordi jeg ikke kunne følge med tempoet i køkkenet. Det var skidesjovt, fordi fællesskabet mellem medarbejderne var godt, og vi hyggede os, selvom vi havde travlt, så det var altid en fest at være på arbejde – selv når jeg skulle møde kl. 6 en lørdag morgen. 

16. Hvis ikke jeg var caster i dag, så aner jeg ikke hvad jeg skulle lave. Jeg elsker at have et fleksibelt arbejde, hvor ikke to dage er ens. Jeg elsker at man kan arbejde i et team, men også at det er meget selvstændigt. Jeg elsker ikke at have en chef, der ånder mig i nakken, så længe jeg når målet. Det at jeg får penge for at tale med spændende mennesker, lave TV og være historiefortæller er det bedste jeg ved. 

 17. Det mest romantiske jeg har hørt for tiden er disse ord fra min mand: “Trænger du til en lur?” 

18. Noget jeg skal være bedre til er at huske mig selv noget mere. Derfor er jeg begyndt at spørge mig selv: “Har du husket dig selv i dag, Ayan?”

19. Bloggen har seriøst brug for et redesign, men jeg er ikke teknisk anlagt overhovedet selvom WordPress burde være det nemmeste i verden. Jeg føler bloggen har brug for ny energi og et nyt look, men hvordan? Enten skal jeg Google det og forsøge, at lære det eller betale mig fra det. Så hvis du kan lave en blog på WordPress, så skriv endelig. I need help! 

20. Mine somaliske gener er ikke egnet til vejret herhjemme. Jeg fryser konstant! Uanset hvor meget tøj jeg har på, så er en tur på legepladsen ikke spor sjov. Når jeg så ser etniske danskere iført shorts, så står jeg måbende tilbage og tænkte “WTF en viking!” 

21. Selvdisciplin er en egenskab jeg stadig ikke besidder. Uanset hvor meget jeg bilder mig det ind, så ejer jeg ikke ét gram selvdisciplin. Måske det kommer, når jeg bliver ældre? 

22. Hvis der er noget jeg elsker, så er det slik fra Katjes. Det er halalvenligt slik, så det skal bare ned i weekenden, og når først jeg er begyndt, så kan jeg ikke stoppe…ups!

23. Yes, honey! Min lille familie og jeg er flyttet tilbage til Vestegnen. Oprindeligt er min mand og jeg begge vokset op på Vestegnen, så på en måde kommer vi hjem igen. Jeg synes det har været en smule overvældende, men det er så dejligt, at have et lille rækkehus med have. Til sidst var jeg så træt af at bo i lejlighed på 3. sal.

24. Jeg blev så varm om hjertet, da min mand forleden sagde til banditten: “Hooyo vil meget gerne være alene på toilettet. Kan du ikke lade hende være, når hun er derinde?” 

25. Min eneste bekymring mht. at bo på Vestegnen er, at Wolt ikke bringer ud. Hvad fanden skal vi så lave? Selv hente vores take out? 

26. Føler lidt at jeg nærmest har set alt på Netflix. Hvis I derfor har nogle anbefalinger til serier, jeg ikke har set, så kom gerne med dem. Jeg tager imod dem med kyshånd.

27. Shiiit, jeg har fundet ud af at jeg hader at shoppe i fysiske butikker. Jeg shopper fra mobilen og elsker hvert sekund. Jeg orker ikke at stå i kø til prøverummet, for dernæst at stå i kø til kassen. Nej, tak. Jeg shopper videre fra sofaen. 

28. Min mand købte forleden et par tykke, varme sokker. Glem blomster, vejen til mit hjerte sker vha. varme sokker. 

29. Jeg fortryder jeg ikke anmeldte vores underbo for hatecrime og racisme, da hun smækkede hoveddøren og ramte min skulder. Du kan læse mere her.

30. For tiden orker jeg ikke at iføre mig andet end casual wear. Jeg vil helst være behagelig end at iføre mig jeans, der strammer alle de forkerte steder. Desuden orker jeg ikke at suge maven ind.

31. Fik verdens bedste gave af min mand. Det blev til en lang, dejlig varm jakke fra Nike, der føles som omfavnelsen af en lun dyne. I love it. Fra banditten fik jeg en bæltetaske fra Asos, som jeg har ønsket mig. 

32. Har fået en ny guilty pleasure på de sociale medier. På Facebook er jeg begyndt at følge en makeup-artist, der filmer sig selv, mens hun lægger looks. Mens hun sminker sig selv fortæller hun små true crime historier om mord, bortførelse, død osv. Jeg elsker at høre sådan nogle skrækhistorier, mens jeg får inspiration til makeup looks.

33. Hvis jeg har lært noget i 2020, så er det, hvor meget jeg har savnet Kinder Mælkesnitte. Jeg havde glemt, hvordan sådan én smelter i munden og smager af barndommen. Magisk. 

34. I disse coronatider, hvor man ikke lige tager på caféer eller ses med veninderne er det sjældent at jeg dresser op. Jeg bruger ikke så meget makeup længere, og hvis jeg bare skal ud med drengene og gå en tur, så ordner jeg mine bryn, tager en smule mascara og noget lip oil, så er jeg good to go. 

35. Det eneste jeg altid har i min køler er min anti age øjencreme fra Matas. Your girl is getting old, så må bruge hvad jeg kan for at se ung ud. 

36. Når jeg keder mig, så synger jeg. Når jeg gør rent, så synger jeg. Når jeg er alene i bilen, så synger jeg også. Jeg elsker at synge og gør det gerne alle steder, så meget at banditten er blevet træt af det.

37. Jeg kan ikke finde ud af, at fjerne en nøgle fra et nøglebundt. Min hjerne forstår det simpelthen ikke. Det er hokus pokus.

38. Selvom jeg ikke kan tåle laktose, så glemmer jeg det tit. Især når jeg drikker To Go kaffe…ups!

39. I øvrigt så har jeg stadig en gratis fødselsdagskaffe til gode hos 7-Eleven.

Share: