Hvem havde troet det? Well, ikke mig kan jeg sige dig. Imod alle ods aka min medfødte dovenskab, så lykkedes det mig at skrive et indlæg hver dag i hele februar måned. Jeg kan med stolthed i stemmen sige, at jeg gennemførte min challenge.

Da jeg startede min challenge 1. februar (det kan du læse om her) var jeg en smule nervøs, som jeg tit er, når det handler om noget vigtigt. Hvis man slår begrebet “worst case scenario” op i ordbogen, vil man helt klart finde mit usikre fjæs ved siden af forklaringen. Jeg forventer altid på det værste. Alle mulige skøre scenarier afspiller sig i min fantasi, for hvad nu hvis. Hvis jeg blev syg, fik mega travlt eller bare at livet kom i vejen, så jeg ikke kunne gennemføre min challenge.

Heldigvis troede min mand på mig, da jeg ikke selv gjorde. Han har opmuntret og støttet mig, når jeg var allermest træt og hellere bare ville chille. Så var det ham, der sagde “hey, skal du ikke lige udgive det der indlæg?”. Jeg havde ikke gjort det uden ham. Min mand er ofte anonym på de sociale medier, men alligevel valgte han at skrive dette indlæg. Så Jeg havde jeg et indlæg mindre at skrive Åh, hvor sødt!

Jeg er så taknemlig for at du læser med. Jeg tror ikke jeg fortsætter med at skrive hver dag, men jeg vil sørge for at der ofte er nyt på bloggen. Bliv endelig ved med at vende tilbage, læse med og kommentere – det betyder rigtigt meget.

Xoxo A

Share: