Som du måske ved, så har vi haft en syg bandit herhjemme, og så går man ikke bare lige ud og nyder vejret. Mit eneste ønske i går var, at komme udenfor.

Luftet blev jeg endelig – thank God! Det blev til en kort tur til legepladsen med de andre trætte forældre. Banditten har det lidt bedre, manden handlede ind og jeg drømte om en kop kaffe på legepladsen. Kaffen skulle jeg kigge længe efter – desværre!

I dag har mit energiniveau ikke været så højt, så jeg tror ikke jeg har så mange ord i ærmet. I stedet vil jeg vaske mit hår, tage ansigtsmaske på og slappe af på sofaen. Manden putter banditten, så jeg kan få skrevet lidt. Min energi trænger seriøst til et ordentligt boost, så jeg kan blive en smule mere mig i morgen.

Jeg lover at jeg vender tilbage i morgen med fuld fart på!

Tak fordi du læser med <3

Share: