Min afhængighed af skønhedsprodukter er ved at tage overhånd. Det er ikke længere et forbrug, men nærmere et overforbrug af produkter købt på tilbud.

Som du måske ved, så er jeg en tilbudsnarkoman, og når især skønhedsprodukter koster en slik, så skal jeg have to af hver. Men får jeg dem så brugt? Ikke rigtigt. De fylder i stedet og tilbage står jeg med en kasse med en masse produkter som jeg kalder for “min Matas-kasse”. 

Min fyldte Matas-kasse har ikke stoppet min shopaholic-tendenser. Jeg er en sucker, så snart jeg får et nyhedsbrev fra Magasin med 20% på skønhedsprodukter eller når jeg ser en Matas-butik. Alt i min krop fortæller mig, at jeg har brug for flere produkter og at jeg sparer en helvedes masse penge ved at købe produkterne nu. Som en zombie lægger jeg adskillige produkter i min visuelle indkøbskurv, mens jeg fryder mig. Tænk på alle dem, der køber produkterne til fuld pris – suckers! Uden at blinke har jeg pludselig brugt en masse penge på unødvendige produkter. 

Mit overforbrug skal under kontrol. Ja, det skal helst stoppes helt. For bliver jeg lykkelig af flere produkter? Nej! Har jeg i forvejen en masse produkter jeg ikke bruger? Ja, sgu! Derfor gør jeg ligesom rapperen 50 Cent og nøjes med at “window shoppe” fremover. Hvis jeg står og mangler noget livsvigtigt, såsom en hårkur, så vil jeg selvfølgelig købe noget mere. Men jeg skal ikke købe flere setting spray, primer eller endnu en læbestift, for jeg har ALT for mange i forvejen. Endnu en er ikke en nødvendighed, men nærmere en luksus jeg godt kan leve foruden. 

Jeg har ikke købt noget i et par dage nu, og når mine tics begynder, så tager jeg min telefon og window shopper uden at købe noget! I stedet har jeg fundet ud af, at hvis jeg bruger en saks kan et produkt bruges endnu længere. Ofte smider man et produkt ud, når det føles tomt, men der gemmer sig dyre dråber i bunden eller hjørnerne, så hvorfor ikke få glæde af hver eneste dråbe? Jeg bliver altid overrasket, når jeg har klippet et produkt over for at tjekke indmaden ud. Der er altid en masse tilbage, der ellers ville gå tabt.

Hej, mit navn er Ayan M og jeg er shopaholic, især når det handler om skønhedsprodukter. Jeg lover hermed IKKE at købe noget, fordi jeg har lyst, men kun hvis jeg i realiteten har brug for det. Jeg vil gøre alt hvad jeg kan for kun at tømme mit lille lager og jeg vil gør det med stor tilfredshed. Ladies, er I med mig? Lad os kontrollere overforbruget og spare penge samtidig! 

Share: