Jeg ved det er skørt, men jeg har aldrig været væk fra Lille M i mere end to døgn. Det er ikke fordi jeg ikke har haft lyst, jeg har bare ikke haft muligheden for det – før nu!

Tidligere har jeg smidt både Lille M og manden ud, fordi jeg desperat havde brug for me-time. Men det var en hverdag, hvor jeg også skulle arbejde, så jeg følte ikke at jeg kunne nyde min tid alene 100%. Jeg har også før planlagt og betalt for en ferie til Hamburg, som desværre blev aflyst, fordi både banditten og hans far blev syge. Jeg kunne ikke rejse velvidende, at mine drenge havde det skidt.

Men nu gør jeg det sgu. Jeg er stadig kun væk i to døgn…haha! De timer jeg har alene skal nydes maksimalt, ja jeg bliver seriøst høj ved tanken. Jeg har en bog jeg skal læse, jeg skal se nogle spændende film og jeg skal nyde stilheden i selskab med min søster Nadiya. Yes, vi skal nemlig på søstertur til Norge. Sammen skal vi udforske Oslobåden og Oslo selvfølgelig!

Skal slippe savnet

Jeg håber at jeg kan nyde timerne i Oslo uden at savne banditten. Men jeg tror alligevel, at det bliver en smule svært. Jeg mener, jeg savner ham sgu, når han lægger og sover inde på sit værelse…haha. Så kigger jeg på billeder eller videoer af ham for at slukke savnet en smule, men så længe jeg har min søster ved min side, tror jeg nok det går. Men er det ikke helt naturligt, at savne ens bandit en smule?

Hvis jeg kommer til at snakke om ham eller stirre for meget på hans billeder, så håber jeg at min søster vil puffe til mig. For meningen med denne søster-tur er netop at slippe savnet og skrue op for hyggen. Hooyo-kasketen skal lægges på hylden, for på denne tur er jeg ikke hooyo, der er jeg bare Ayan.

Nåh, men jeg skal pakke videre for jeg rejser om få timer. Manden passer banditten, og jeg er sikker på at de nok skal hygge sig herhjemme.

Husk at følg med på min Instagram-profil ayan_dk <3

Share: