Jeg er stadig hooked på DR-programmet “Fede forhold”, der handler om 3 par, som alle gerne vil tabe sig. De ekstra kilo påvirker deres intimitet og kan i sidste ende med at ødelægge deres parforhold. Sidste gang jeg så programmet fandt min mand og jeg løbeskoene frem og løb en tur dagen efter. Det kan du læse alt om her.

I går så jeg programmet igen, og der skete noget i mig. En af de medvirkende havde tabt sig og skulle fejre det med en cheat day, hvor den skulle have hele armen. Belønningen var burger, fritter og en stor milkshake. Hendes cheat day resulterede i, at hun havde taget et kilo på. Dette kilo blev hurtigt efterfulgt af flere, og hendes motivation for at tabe sig var lige så stille forsvundet.

Det var en øjenåbner. Jeg har ikke lyst til at sidde i min bil og spise junkfood i skjul. Jeg har ikke lyst til at proppe mig med usund mad, velvidende at det overhovedet ikke gavner. Min krop er ikke som jeg vil have den og hånden på hjertet, så skyldes det udelukkende dovenskab. Det er min skyld at den ser ud som den gør, derfor siger jeg stop for junkfood.

Sidste fix

Yes ladies! I dag er sidste gang inden jeg giver junkfood den kolde skulder. Men, ligesom en narkoman, så blev jeg nødt til at få det allersidste fix. Derfor tog jeg i dag på Mac’en for en sidste gang. Jeg kan stadig smage det jeg fik…hmmm….jeg fik to chicken salsa, to poser chili cheese tops med cheddar dip samt en mellem cola. Til dessert fik jeg en McFlurry med Daim og chokoladesauce.

Ca. 30 minutter senere var mit smil forsvundet og erstattet med den sygeste kvalme. Måske havde jeg fået for meget junk? Det næste jeg ved er at jeg nærmest løber hjem, op af trapperne, ind af døren, flår mit overtøj samt sko af og smider mig foran toilettet. Det er faktisk komisk, for jeg havde sådan glædet mig til at nyde maden og huske hver eneste vidunderlige lille bid. I stedet bliver mit sidste besøg på Mcdonald’s husket som den dag jeg løb hjem for at brække mig, og jeg er ikke engang gravid!

Nåh, men jeg er fast besluttet på mit commitment og glæder mig til at se om det kan betale sig. Mon kiloene rasler af mig, fordi jeg holder mig væk fra alt det usunde? Jeg skal begynde at tænke mere over hvad jeg propper i munden. Jeg skal cykle mere, drikke mere vand og løbe helvedes mange ture. Det bliver ikke nemt, det bliver ikke sjovt, og der kommer sikkert et tidspunkt, hvor jeg har lyst til at smide håndklædet i ringen og sige “Fuck det”.

Hvad tror du? Vil du heppe på mig eller vil du tænke “Yeah right”? Du kan følge min rejse på Instagram, hvor jeg løbende smider ting op..Wish me luck!

Share: