Når der går hverdag i den med rutiner, lorte bleer der skal skiftes og putning af banditten, der nemt kan vare i næsten to timer, så vandrer mine tanker altså en smule.

Tankerne tager mig tilbage til en tid, hvor min mand og jeg var mere spontane og oplevede flere ting sammen. Desværre går der længere og længere mellem de spontane oplevelser, så jeg kan mærke at de er savnet. Som forældre skal man absolut ikke glemme den kærestetid man nød sammen inden man fik barn. For er det ikke de små romantiske øjeblikke man ofte husker tilbage på, når lortebleen igen igen skal skiftes? 


Heldigvis er min mand og jeg begge enige om at chille til Netflix IKKE er kærestetid, og at det er okay at ses uden for hjemmets fire vægge om aftenen. Det betyder ikke at vi forsømmer Lille M eller at vi er egoister. Det betyder bare, at vi forsøger at få nogle pluspoint på kæreste-kontoen. Jo, det er superhyggeligt at flette fingre og hviske søde ord i min mands øre på vores sofa, men det kan vi også gøre et sted i byen. Især nu, hvor banditten sagtens kan blive puttet af andre. 

Feberramt i smilets by 


Jeg havde længe drømt om en miniferie med min mand, så da min bror skulle giftes med sin skønne kone i smilets by i sommer opstod muligheden endelig. Planen havde hele tiden været, at tage Lille M med, men når man kun er to år, så er et stort somalisk bryllup ikke lige det bedste i verden. Derfor blev han passet af mine svigerforældre, så min mand og jeg finally kunne få en miniferie. Hotellet var booket, brobizzen klistret på bilruden, kaffen varm og banditten afleveret. Århus here we come! Men inden vi overhovedet var kørt nogle steder klagede min mand over hovedpine, våde håndflader og træthed. For at gøre historien kort så viste det sig, at han havde feber. Til min brors bryllup var han dopet på en masse Panodil for bare at kunne stå oprejst. 

Fordi vi begge var udmattede efter det fantastiske bryllup sov vi begge i det sekund vores hoveder landede på hovedpuderne. Jeg sov så tungt at jeg ikke engang hørte min mand brække sig ude på toilettet om aftenen. 

Anyway, denne lille episode har fået mig til at indse,  at man ikke altid får hvad man regner med. Man skal åbenbart ikke glæde sig alt for meget. Men det vi begge indså var at vi skal være endnu bedre til at få banditten passet. Derfor har vi besluttet at holde en månedlig date night, hvor vi tager ud og nyder hinandens selskab. 

Sød musik 

Forleden fandt jeg min dyre makeup frem, min mand strøg en skjorte og så tog vi ud og spiste på restaurant Dada. Anledningen var vores årsdag – 4 år and still going strong baby! Banditten blev passet af sin faster, der puttede for første gang uden problemer.  Det var befriende, sindssygt hyggeligt og tiltrængt med lidt kærestetid. Som et ekstra es i ærmet, er jeg blevet inviteret ud igen til koncert med den amerikanske rapper Common. Jeg glæder mig til at endnu mere kærestetid, sød musik og til at hygge med min mand. 

Jeg håber bare at vores nye tiltag med en månedlig datenight bliver ved, for det er sgu allerede et hit hos mig. Restaurantbesøg og koncert? What’s next? Jeg ved det ikke og jeg er egentlig ligeglad – for det jeg allerhelst vil, er mere kærlighed og kærestetid. 

Share: