Bryllupssæsonen er over os, og jeg skal til årets vigtigste bryllup. Min lillebror skal nemlig giftes, og jeg er glad, nervøs, stolt og spændt på hans vegne.

Det bliver et kæmpe bryllup i smilets by med en masse festglade somaliere. Hele familien skal funkle som diamanter, fordi vi repræsenterer brudgommen. Jeg er typen, der elsker at planlægge flere uger i forvejen, men der er især én ting jeg ikke har styr på – og det er hvad jeg skal tage på!

Det er sådan at jeg ligger søvnløs, fordi jeg ikke aner hvilken kjole jeg skal købe. Yes, ladies jeg har en vaskeægte kjolekrise. Selvfølgelig kunne jeg gå ned i en butik og gøre det på den gammeldags måde, men det er dyrt og total old school. Jeg køber i forvejen det meste af mit tøj på nettet, og det gør jeg også i dette tilfælde.

Forelsket!

Når jeg ser et stykke tøj, der taler til mig bliver jeg ramt big time. Det er nærmest som om jeg bliver forelsket, fordi tøjet flirter med mig. Det tigger om at komme hjem til mig, så jeg kan tage det på og opleve en masse. Sådan havde jeg det, da jeg så denne kjole. Som besat tænkte jeg “den må jeg fandme eje”, så jeg bestilte den febrilsk på Nelly.com i frygt for at den ville blive udsolgt. De havde min størrelse, den var på tilbud og jeg havde fundet matchende stiletter. Yes! tænkte jeg. Mit outfit til brylluppet er klaret. Nu skal jeg blot tænke på: 1) At tabe mig 2) Mit hår 3) Få fixet mine negle 4) Min makeup og 100 andre ting. Det vigtigste var dog kjolen, derfor kunne jeg endelig ånde lettet op.

Da jeg fik hentet pakken på posthuset og skyndt mig hjem blev jeg ikke ramt af forelskelse, men en stor skuffelse. Stiletterne var for høje! Sidst jeg gik i stå høje stiletter var nok for 10 år tiden. Stiletter eller høje hæle er ikke længere min kop the. Ærligt, jeg kan ikke finde ud af at gå ordentligt i dem.

Jeg troede at hælene var meget kortere, men virkeligheden viste sig at være en anden. Kjolen var også alt for stor og farven ikke lige mig! Jeg var forelsket, men ikke i den kjole, men mere i tanken om hvad kjolen repræsenterede.

Hvad hvis folk tror jeg spiller ung?

Brylluppet er om en måneds tid, så nu føler jeg at jeg har endnu mere krise. Nu stoler jeg ikke engang på min egen dømmekraft mht. kjoler længere, så jeg er kommet i tvivl om snit, farve og model! Sandheden er at jeg ikke er så ung længere, og jeg ved ikke om der er bestemte farver, snit eller mønstre, der er passende for en kvinde i slut-30’erne? Som en del af brudgommens familie vil der uden tvivl være ekstra fokus på vores påklædning, opførsel og engagement til brylluppet. Jeg har bestemt også tænkt mig at give den fuld gas og være den bedste version af mig selv, men er blevet usikker på min påklædning.

Jeg havde kigget på en kort kjole á la denne men kan jeg “pull it off” som man siger? Vil folk se mig i den og tænke: “Wow, det er en hot kvinde” eller vil de tænke: “Åh gud, det er brudgommens ældste søster, hvorfor prøver hun at ligne én på 18?”

Jeg vil gerne klæde mig i en kjole, der er passende for en kvinde i min alder, men jeg vil heller ikke se for gammel ud! Jeg er trods alt stadig i 30’erne og føler mig stadig ung! Ladies, hvad tænker I? Kan man sætte alder på en kjole, og hvad burde jeg vælge? Jeg er presset på tid og er så meget i tvivl, så en smule råd ville være dejligt.

Help a sister out <3

Share: