// Fotograf Cilie Bagger,  Instagram Ciliebaggerphotography //  

Ja! Jeg mener det sgu! Jeg har virkelig brug for at du hjælper mig.

Det er især dig, som er trofast læser på ayan.dk, men jeg taler også til dig, der tilfældigt endte her og blev hængende. Men sandelig også til dig, der har læst et indlæg og tænkt: “WTF…..er det her”? Ja, jeg har brug for DIN hjælp. Uanset hvad, så er din mening guld værd og jeg tager i mod den med kyshånd.

Siden jeg lancerede bloggen i 2017 har jeg så vidt muligt forsøgt at publicere et par indlæg om ugen. Nogle gange er det kun blevet til et enkelt indlæg pga. travlhed på jobbet. Jeg ved godt at det er dårlig stil, men jeg håber du kan bære over med mig. Jeg er bare ikke typen, der blot skriver for at skrive. Mine indlæg skal kunne ramme på den ene eller anden måde,  derfor spytter jeg dem ikke bare ud som en maskine. For at kunne skrive indlæg, der siger dig endnu mere har jeg brug for din mening.

Mine indlæg handler om forskellige aspekter af mit liv; hooyohood, arbejde, voksenlivet og meget mere krydret med alvor, humor eller undren. Jeg forsøger at skrive noget forskelligt fra gang til gang, men jeg kan ikke lade være med at tænke over om jeg mangler noget. Det er her du kommer ind i billedet! Hvad synes du jeg mangler eller burde skrive om?

Jeg er taknemmelig for jeres kommentarer og interaktioner på Instagram, men jeg efterlyser feedback på mine indlæg. Jeg har tænkt meget over, hvordan jeg skulle gribe det an – og jeg laver simpelthen en fokusgruppeundersøgelse. Jeg inviterer hermed 5 læsere til en times tids samtale, hvor jeg sørger for kaffe og kage. Til gengæld håber jeg på 100% ærlighed om bloggen og mine indlæg. Hvis jeg må “pick your brain”, så kan jeg blive endnu klogere på hvilken retning jeg skal tage med mine skriverier.

Du er også velkommen til at tage en veninde med, der ikke kender til bloggen overhovedet. For så kan jeg høre, hvad der skal til for at hun har lyst til at læse med.

Hvis du har lyst til at joine, så skriv en mail til: ayandkmail@gmail.com eller fang mig på Instagram.

Vi ses <3

Share: