For over et år siden sprang jeg ud som blogger, men jeg kender desværre stadig ikke én eneste brun blogger-kollega. Jo, jeg følger da et par profiler og kender nogle perifært, men så stopper den også der.

Altså jeg kender nærmest ingen uden for blogosfæren, og det synes jeg er underligt. Jeg mangler og længes efter den der community-følelse, jeg tit får når jeg er blandt kvinder, som ligner mig selv.

Når jeg er sammen med danske kvinder med anden etnisk baggrund, så er der ofte en særlig jargon og følelse af sammenhold. At være sammen med en flok kvinder, der kan nikke genkendende til situationer, vendinger og hvor vi har en fælles kulturel forståelse er guld værd! Men hvor er de brune livsstilsbloggere henne? Hvor finder jeg jer?

Er der et hemmeligt bloggernetværk for brune, danske kvinder, som jeg ikke kender til? Eller burde jeg selv starte mit eget? Jeg aner ikke hvor mange livsstilsbloggere, der ligesom mig selv er mørk dansker, men jeg ved at de findes derude. Spørgsmålet er om andre brune bloggere har det på samme måde eller om det bare er en følelse jeg selv går med?

Of course kunne jeg prøve at se om der ikke er et eksisterende netværk af etniske danske bloggere, som jeg kunne joine. Men jeg efterlyser brune bloggere, som står i samme situation som jeg gør. Bloggere, som er mørke, danske kvinder, født og/eller opvokset i Danmark, der ved hvordan det føles at bo i Danmark, når man ikke ligner majoriteten.

Jeg efterlyser forståelse, genkendelighed og et rum, hvor jeg ikke skal forklare hvorfor eller hvordan. Et rum, hvor jeg som blogger kan være mig selv 100% uden jeg skal stå på mål for en masse hv-spørgsmål.

Derfor er mit spørgsmål: HVOR ER DE BRUNE, KVINDELIGE BLOGGERE HENNE? Jeg efterlyser jer, jeg har brug for jer, og jeg håber og tror at I også har brug for at vi danner et netværk…..tager jeg fejl?  

Share: