Jeg har haft flere bumser end normalt, fordi jeg har stresset lidt på jobbet. Desuden har jeg en tendens til at spise en masse junk, når jeg stresser og nu betaler mit ansigt desværre prisen.

Derfor har jeg gjort ekstraordinært meget for at rengøre min hud. Det er blevet til endnu flere ansigtsmasker og olier end normalt.

Jeg er seriøst blevet afhængig af en iskold cola! På mit arbejde var der gratis dåsecola på køl og jeg skulle have en hver eneste dag. Det er blevet min guilty pleasure. Så meget at jeg bliver nødt til at tage en kold tyrker!

Min menstruation var forsinket og jeg troede og håbede faktisk i et splitsekund at jeg var gravid. Efter 2 negative graviditetstest blev jeg urolig. For hvis ikke jeg var gravid, hvad fanden var det så? Svaret fik jeg et par dage efter, da min menstruation endelig kom. Jeg tror at min cyklus har været påvirket af at jeg har været stresset. Øv øv, jeg troede virkelig at jeg var gravid!

Når man dagligt har drukket cola, så får det konsekvenser. Mit ansigt gør oprør og jeg har fået en smule uren hud. Det plejer jeg ellers kun at få, når min mens er på vej. Derfor kræver det en pause fra søde sager og fokus på at pleje min hud, så den kommer til at ligne sig selv (ja, jeg gentager mig selv en smule, men det er en reminder til mig selv om at droppe de søde sager og pleje ansigtet noget mere).

Blev færdig med bogen “Om at være kone i Saudi Arabien – en personlig beretning” skrevet af danske Meghan D. Jakobsen. Da hendes mand får arbejde i den saudiske hovedstad Riyadh ændres deres liv 180 grader. Fra at kunne færdes frit rundt i de danske gader er hun nu begrænset til at følges med en mandlig værge. Hun beskriver livet som tilflytter i den saudiske by med reel undren og nysgerrighed, men også med ærlighed. For hvad sker der, når man pludseligt bliver ramt af ensomheden, tvivlen og en forbudt længsel efter at være sin egen person i et land, hvor kvinden intet er uden sin mand?

Jeg fik endelig lavet en Facebook begivenhed vedr. min fødselsdag, og kan nu afsløre at der bliver en xmas-bday party. Hvorfor tænker du? Ja, fordi jeg har fødselsdag en måned før jul og fordi jeg synes det bliver hyggeligt at spise julemad, flette hjerter og spise konfetti. Haha, jeg elsker temafester og denne gang bliver det altså en julet én af slagsen…hohoho!

Er taknemmelig for svigerforældrenes sommerhus i Hornbæk. Den opmærksomme læser ved, at årets familieferie blev tilbragt i sommerhuset. Siden da har vi været der er par gange, og jeg elsker det. Der er altid hyggeligt at se svigerforældrene, og se hvordan Lille M spæner rundt i haven med bar røv. Hans nysgerrighed får lov til at titte frem med 100 km/t og det er befriende. Han smider skoene så snart vi er der, går på opdagelse og nyder sine bedsteforældre.

Min veninde Lobna og jeg skulle ses, men i stedet for den obligatoriske kaffe eller is tvang hun mig til at prøve noget nyt. Jeg kom i hvert fald ud af min comfort zone. Vi mødtes i Hellerup og skulle hoppe i vandet efter en tidlig aftensmad. Jeg er ikke den største vandhund, så da jeg pludselig stod midt i havet med mine skuldre nede i vandet var det en kæmpe bedrift i sig selv.

Banditten havde sin første legeaftale med sin bff fra vuggestuen på årets sidste sommerdag. Det gik så godt og de to drenge hyggede sig meget. Det er altid dejligt at se Lille M lege og hygge med andre og det var især dejligt, når det var med sin bff. Lille M taler tit om sin bff derhjemme, så det var så fint endelig at se de to drenge lege sammen uden for vuggestuens trygge vægge.

Share: