Date night til koncert med rapperen Common i Vega. Han var professionel, 100% til stede og man kunne se at han oprigtigt hyggede sig på scenen. Han er hvad jeg vil kalde en vaskeægte live performer.

Det bedste øjeblik var, da han hev en ung kvinde på scenen og freestylede for hende. Der var så meget romantik i luften at jeg og alle andre kvinde tilstede sikkert tænkte “gid det var mig”. 

Det var meningen at den sejeste og dejligste kvinde skulle fejres af mine søskende, min mand og Lille M. Min mor blev nemlig 59 år i starten af måneden, men fordi flere af os var syge blev det udskudt. Lille M nåede at aflevere sin gave, og så må vi – inshallah – gøre det større næste år, når hun fylder 60. Jeg elsker at Lille M elsker sin ayeeyo (bedstemor) så højt og at de griner og fjoller sammen.

Tidligere på måneden skrev jeg et indlæg om mit overforbrug af skønhedsprodukter (læs indlægget her) Jeg er overrasket over hvor godt det er gået med at få brugt mine produkter og blot windowshoppe. Det er som om, der er gået helt sport i den. Forleden ville min mand skrive body shower på indkøbslisten, og gæt hvem der havde en hel ny én i min Matas-kasse? Yes, me!

Banditten er blevet en copycat. Hans sprog udvikler sig hver eneste dag og han er et ivrigt sludrechatol. Det er jeg også, hvilket betyder at jeg fremover desværre må tænke inden jeg ytrer mig. Bandeord er blevet bandlyst herhjemme, for jeg skal ikke have æren af at have lært ham ordet “fuck”.

Jeg har været ledig siden starten af denne måned. Sådan er det i min branche. Jeg er konstant mellem jobs, usikkerheden lurer og jeg aner virkelig ikke hvad morgendagen bringer. Jeg har tidligere stået i situationer, hvor jeg er blevet ringet op for at høre om jeg kan komme til jobsamtale, for så at starte samme dag. Jeg elsker mit job og glæder mig til at se, hvad det næste bringer. Kryds fingrene for mig, ikke 🙏🏾

Er ved at læse bogen “I am Thunder” af den britisk-pakistanske forfatter Muhammad Khan. I starten af 2015 forlod to unge folkeskoleelever deres trygge tilværelse i England og sprang på et fly med kurs mod Syrien. De to unge piger ville slutte sig til IS. Et faktum, som satte en masse tanker i gang for forfatteren. Som uddannet lærer med kontakt til unge ville han gerne prøve at opklare, hvad der får dem til at træffe livsændrende og uforklarlige beslutninger. I hans påskeferie skrev han “I am Thunder”, der handler om den unge britisk-pakistanske Muzna, som er splittet mellem hendes forældres ambitioner for hende og hendes egne drømme. I starten forsøger at lægge drømmene til side, for at please sine forældre, men da hun møder en ung fyr bliver det svært. Det bliver også svært, da islam pludseligt begynder at fylde mere i hendes liv. Bogen er sjov, letlæst og giver et indblik i hvordan det er at vokse i et moderat hjem, hvor kulturen vægter højere end islam sideløbende med at fristelserne ulmer under overfladen. 

Banditten har on/off haft feber og vi har ikke anet hvorfor. Han savler meget, så vi tror der er nye tænder på vej. Jeg synes at han allerede har munden fuld af tænder og kan ikke lige regne ud, hvor de nye tænder skulle dukke op henne. Måske det er de sidste kindtænder?!

I september sidste år var min familie og jeg på vores første familieferie til Tel Aviv. Vi nød solen, stranden og en masse street food. Ikke mindst nød vi tiden med min mands familie. Når vejret herhjemme skifter lidt og det er en smule koldt, så lader jeg ofte minderne vandre tilbage til Hilton Beach, friskpresset juice og solbrune, bare tæer. Minderne tager mig også tilbage til den dag vi endte på hospitalet med banditten. Hold da op, hvor blev vi forskrækkede. Læs om ferien til Israel her

Jeg elsker “sladder”-appen Jodel, hvor jeg dagligt får mit sladderfix om bloggere og kendisser. Jeg elsker at det er anonymt, og at en masse har insiderviden om alle, som de elskværdigt deler ud. Det er sladder på et andet niveau og jeg lapper det i mig uden at blinke, for jeg skal jo have det hele med. 

Når jeg dagdrømmer, så handler det om at jeg går amok i et gartneri. Jeg synes virkelig at vores lejlighed trænger til en masse planter. Jeg har en vision, hvordan vores stue skal fyldes med planter. Et hjem bliver bare mere hyggeligt og indbydende med en masse grønt. Desuden så minder det mig om sommer og hvem elsker ikke sommer?
Share: