Har glædet mig til november måned. Det er min yndlingsmåned, fordi jeg har fødselsdag d. 24., så for mig handler november om glæde og det at juletidens hygge nærmer sig. Jeg elsker at fejre mig selv og alt ved julen.

Ditte Okman nåede dårligt nok at slukke for mikrofonen hos Radio24syv inden hun tændte for den igen hos BT. En kvinde som Okman kan man ikke tie ihjel, og derfor behøvede jeg ikke at undvære hendes stemme alt for længe – heldigvis!

Jeg blev forlænget på mit arbejde. I dag finder jeg medvirkende til programmet “Plastikkongerne”. Man kan se 1. sæson på Dplay lige nu, så tjek det ud, hvis du ikke allerede har set det. 

Har været en smule træt her på det sidste. I ved hvordan det er, når man har været på arbejde hele dagen og skal hjem til en energisk tumling, der gerne vil fise rundt i lejligheden. Jeg kan næsten ikke følge med, men hvad gør man ikke for sin unge. Okay, nogle gange ser han en smule tegnefilm, så man lige kan samle noget energi.

Lille M havde sin første legeaftale nogensinde herhjemme med sin BFF. Drengene hyggede sig og fik brændt noget krudt af, mens jeg og vennens mor bællede kaffe og girl talkede. 

Jeg fik fejret min fødselsdag! D. 23. inviterede jeg et par veninder til xmas/bday-dinner. Iført julesweater bød jeg dem velkommen med velkomstdrink, hjemmelavede julegodter og julemad. I stuen blev de mødt af et pyntet juletræ, hjemmelavede guirlander, julemusik og hyggelig Netflix-pejs. Risalamande blev serveret som dessert efterfulgt af aftenens underholdning; en god omgang pakkeleg. Min søster og mand var en kæmpe hjælp. Uden dem havde jeg ikke klaret det. Min mand stod for at lave maden til mine gæster og tog sig af Lille M, mens min søster stod for alt andet. De to sørgede for at det hele ikke sejlede, så tak til dem! 

Tænk at bloggen er 2 år! Jeg havde aldrig troet at jeg skulle springe ud som blogger, men det gav bare god mening. Da jeg trak stikket på Ethniqa Magazine (et online magasin jeg startede i 2009), vidste jeg at jeg ville skrive igen. Skrivetrangen blev heftigere og heftigere, så til sidst kunne jeg ikke andet. Jeg håber jeg kan få lov til at berige jer med mine skriverier endnu et år, inshallah 🙏🏾

Pressefoto: NRK

Min mand og jeg fik lige slugt alle 18 afsnit af den norske serie “18”. Serien er en efterfølger til “17”. Den handler om en gruppe unge, norske drenge med anden etnisk baggrund. Hvor man i “17” fik indblik i hovedpersonens Abdis liv, så er hans gode ven eller bro, som de siger, Emrah stjernen i “18”. Hvad sker der, når man som ung føler sig svigtet og misforstået, og hvad gør man lige ved alle de fristelser. Jeg har aldrig set Skam, men de norske serier kan sgu noget. Alle skuespillerne spiller godt og virker autentiske, så jeg vil have mere! Man kan se “18” lige nu på dr.dk

Fik desværre ikke læst en eneste bog i denne måned. Jeg havde ellers lånt en bog på biblioteket, men da jeg efter et par sider ikke rigtig kunne mærke bogen, orkede jeg ikke at læse videre. En bog skal fange min interesse hurtigt og jeg skal kunne mærke forfatterens ord, hvis ikke den gør det – ja, så er den spild af min tid. 

Orkede ikke hele Black Friday-ræset. I stedet for at jagte tilbud (jeg elsker en god handel), så smuttede jeg hjem til min lille familie. 

Share: