Lige så meget som jeg er en tilbudsjæger, lige så højt elsker jeg gratis ting. Adrenalinen pumper altid ekstra meget, når jeg ser et gult tilbudsskilt med ordet “gratis”. Det taler til mig på en måde, som jeg ikke helt forstår, men efterhånden har vænnet mig til.

I min barndom var min mor tilbudsdronningen over dem alle, for hver krone i lommen skulle bruges fornuftigt. Jeg kan overhovedet ikke komme i tanke om én eneste gang min mor har købt noget, fordi hun blev grebet af øjeblikket eller fordi det var trendy. Sådan en rygrad har jeg desværre ikke, derfor må jeg spare, der hvor jeg kan. Når jeg kan spare og tilbringe min tid med mit livs kærlighed, så har jeg nærmest vundet i lotto.

Som forældre til en lille tumling må man tage de pusterum, der tilfældigt opstår. Derfor greb jeg chancen i tirsdags og foreslog min mand, at han og jeg skulle på date. Om tirsdagen har Glyptoteket gratis adgang, derfor besluttede vi os for at snuse til lidt historie, mens vi flettede fingre.  

Mens vi fik historien ind under huden kunne jeg passende tage nogle billeder for the ‘gram. Hold da op, hvor lyset er godt inde på Glyptoteket. Der er gode farverige baggrunde og endda palmer, ja de forskellige rum skriger ganske enkelt “gode Instagram-billeder”.

Desværre er min mand ikke en Instagram-husband, så mine billeder blevet taget hurtigt og kontant. Ingen ommer, ingen fortrydelsesret – thank you, next! Jeg ved godt at vi var der for at hygge og kigge på kunst, men come on…et lille photoshoot skader da ikke, vel? Efter nogle kiksede forsøg på at tage flere billeder til bloggen, var det tid til en lille tår kaffe. Da min mand heller ikke er en kaffe-drikkende husband blev det også til en kort fornøjelse.

Uanset hvad, så elsker jeg at bruge tid med min mand på tomandshånd. Jeg kunne flette fingre med ham 24/7, og gør det så ofte, der er mulighed for det. Efter vores kulturelle indsprøjtning smuttede vi for første gang ever ind i Tivoli Food Hall, det halvnye madmarked i byen. Jeg syntes desværre at det var overpriced og uden sjæl, så efter en halvkedelig omgang fancy pizza og shawarma smuttede vi videre derfra.

Dagens optur og prikken over i’et var købet af 2 fastelavnsboller, der blev nydt på sofaen med en varm kop kaffe. Henad eftermiddagen skulle banditten hentes og stilheden brydes. Lige så højt som jeg elsker at være sammen med min mand på tomandshånd, lige så meget elsker jeg at hænge med Lille M. Derfor stod jeg klar med åbne arme og et stolt smil, da han kom ind ad døren!


Share: