Mine rander under øjnene er ikke så tydelige længere, og generelt ser jeg mere udhvilet ud. Det skyldes ikke kun min makeup eller min forkærlighed for ansigtsmasker. Det skyldes simpelthen at min mand og jeg sover alene i vores seng. Yes honey – banditten sover finally i sin egen seng.

Jeg håber ikke, at jeg jinxer det ved at sige det højt, men jeg har så meget energi for tiden. I ca. 2 måneders tid har banditten sovet i sin egen seng. I starten gjorde han det bestemt ikke frivilligt, det var med stort utilfredshed, gråd og fake hosteri – altså totalt drama queen-opførsel. I dag tager det alt fra 1 time til 1½, så er han i drømmeland. Hvis jeg skal være helt ærlig, så troede jeg aldrig det ville ske.

Say what?

Yes, han sover sgu også igennem hele natten. Whaaaaat…? Ja, det er så dejligt, at han gør det nu. Det er lige før jeg har lyst til at fejre det med flag og kage…haha! At Lille M’s babyseng nu er forvandlet til en tumlingeseng er stort!  Sengens forvandling indikerer, at banditten er blevet større. Han er ikke min lille baby længere, han er blevet en stædig tumling.

Selvom Lille M har været ramt af skoldkopper, så sover han stadig i sin egen seng. Jeg kan slet ikke få armene ned, og ved næsten ikke hvad jeg skal gøre med alt den nyfundne tid. Jeg tror sgu at jeg skal være bedre til at læse bøger, det er i hvert fald noget jeg desværre har forsømt.

Hvad bliver det næste med ham banditten? Jeg venter stadig på at han siger hooyo (mor på somali) eller, at han taler i hele sætninger. Jeg kan sagtens vente lidt endnu, for lidt tålmodig er jeg. Jeg tror bare jeg skal nyde min søvn, og at min mand og jeg endelig har fået vores seng tilbage!

Share: