Det et næsten for godt til at være sandt. Ja, jeg troede seriøst ikke denne dag ville komme.

Men nu er den her, og jeg glæder mig sindssygt meget. Det er lige før jeg laver min happy dance eller hopper på sofaen. Yes, girl….! Jeg skal være alene hjemme i 48 timer!

Jeg er nærmest ved at springe, fordi jeg har en million ting jeg gerne vil lave. Tænk på at jeg om få timer kan sidde alene i lejligheden uforstyrret!? Ja, det lyder næsten skørt. Jeg skal lige sætte min mand og banditten af hos svigermor, og så er jeg Palle alene i verden. Gad vide hvad jeg skal først?

Jeg har ikke en 100 % færdig plan, for jeg vil gerne være spontan og bare nyde det faktum, at jeg for en gangs skyld kan nyde stilheden herhjemme. Men jeg har da en to do liste. Punkterne på listen handler udelukkende om mig. Det er ikke at gøre køkkenet rent, vaske gulvet eller sortere i bandittens tøj. Nej, de her 48 timer handler om mig. Jeg har valgt at være egoistisk og jeg skal nyde hvert eneste sekund!

Der er et interview jeg skal have skrevet færdigt, der er noget Instagram-kursus som jeg gerne vil kigge mere på og der er nogle ideer, som jeg skal videreudvikle på. Om jeg skal ses med veninder, nyde solen eller spise god mad betyder ikke så meget.

Jeg glæder mig mest til stilheden og muligheden for at fordybe mig i noget, uden at skulle være plaget af skyldfølelse eller føle at jeg kæmper mod uret. Jeg skal ikke nå noget, jeg skal ikke være et bestemt sted, jeg skal ikke stresse – jeg skal bare være til.

Det eneste jeg ved med sikkerhed er, at jeg om aftenen skal se den nye sæson af Keeping up with the Kardashians eller se en eller anden romantisk film som f.eks. Love & Basketball.

Jeg håber I får en dejlig weekend og hey, følg med på min Insta <3

Share: