1. De skaber et os- vs. dem-samfund

Racister er flittige til at skabe negativ energi ved at tage ord som “danskhed” og “danske værdier” som gidsler. Racister skaber kløft i mellem os. Integration er ikke nok, for assimilation er den eneste vej frem.

Hvis man skal være “rigtig” dansk i deres øjne, så skal man tage “danske” navne, gumle på frikadeller af svin og bælle en bajer. I virkeligheden bliver man i deres øjne aldrig rigtig dansk, hvis man tilfældigvis er mørkere end majoriteten.

2. Arisk race og vikingeblod

Man skal helst se så arisk ud som muligt. Racisterne så helst at danskere bærer traditionelle navne, lyst hår og bleg hudfarve. Tastaturkrigerne skriver ofte side op og side ned på de sociale medier, alt imens deres bedsteforældre bliver passer og plejet af en halalspisende tørklædekvinde på hospitalerne og plejehjemmene.

3. Elsker solen, men ikke min hudfarve?

Nogle racister tager sydpå på ferie, men ynder at spise på feriestedernes danske restauranter, for tænk hvis man skulle undvære flæskestegssandwich og kartofler med sovs. De ynder at slikke sol på stranden, men vil gerne vende hjem med lidt kulør, så det kan ses at de har været på solferie. Feriekuløren elsker de, men de hader min hudfarve?!

4. Svin svin svin…

Det famøse svinekød er livretten. Bacon indtager pladsen på toppen af madpyramiden. Efter arbejde eller en bytur smutter de dog lige forbi den lokale shawarmabiks og får en durum med ekstra chili. Så vidt jeg ved, så er der ikke noget svin i en durum – eller tager jeg fejl?!

5. De “danske” værdier

De “danske” værdier skal værnes om for enhver pris, for de “fremmede” i landet er en konstant trussel. Det ironiske er, at selvom de bærer had mod alt fremmedt, så render de alligevel rundt med en mobiltelefon fra Kina, ser Barnaby på et TV fra Sydkorea, ifører sig tøj fremstillet i Bangladesh, tager på ferie i Tyrkiet og bruger  “eksotiske” krydderier i deres mad. Måske er det fremmede ikke så frygteligt alligevel?

Share: