1. Divanykker

Lige siden banditten kom til verden har han været en lille diva med stjernenykker.

Alt hvad han peger på er åbenbart hans, selv hvis hans far og jeg siger noget andet. Hans yndlingsord er pt.: “Min, min, miiiiiin”. Alt hvad han peger på er åbenbart hans, selv hvis hans far og jeg siger noget andet. Hans yndlingsord er pt.: “Min, min, miiiiiin”.

2. Attitudeproblem

Stjernenykkerne stopper desværre ikke her. For udover at Lille M tror at han ejer alt har han også bunkevis af attitude. Når han mener at vi ikke makker ret skal vi selvfølgelig skældes ud. Med en meget bestemt pegefinger og sur mund siger han: “Nej, daddy, nej” og bruger flere minutter på at ryste med hovedet. “Nej, daddy, nej” bruges desuden også, når han ikke er helt enig med os og han gerne vil noget andet end vi vil.

3. Daddy!

Jeg har tidligere nævnt ordet “daddy” i dette indlæg om bandittens ordforråd. Han elsker at kalde både min mand og jeg for “daddy”. Hvor han har det fra er stadig et mysterium. Han har lige lært at sige mor, men insisterer på at kalde os begge to “daddy”. Han er også begyndt at bruge det, når han kalder på andre voksne. Både hans moster og faster hedder åbenbart også “daddy”.

4. Mere mælk, tak!

Mælk er dejligt og smager godt. Det har banditten for længst fundet ud af. Det smager så godt, at han ikke kan få nok. Jeg tror han har lært det i vuggestuen, for pludselig en dag sagde han “mere mælk”. Uanset hvor meget mælk vi giver ham, er det aldrig nok. Lige så hurtig han er til at drikke det, lige så hurtigt siger han “mere mælk”.

5. Vand er wawa

Jeg ved ikke hvor han har hørt ordet henne, men i Lille Ms verden betyder “wawa” vand. Det plejede også at betyde mælk, men det kan han jo godt sige nu. Derfor betyder “wawa” i dag kun vand. Når han ikke vil sove, er færdig med at rulle rundt i sengen og ikke helt ved, hvad han ellers skal gøre for at undgå at sove, beder banditten typisk om “wawa”. Selvom min mand og jeg prøver at lære ham, at sige vand, så nægter han. Vi kan ikke gøre andet end at acceptere at “wawa” er her for at blive.

Share: