Jeg er ikke så meget for at indrømme det, men nogle gange er jeg altså fandme en smule snæversynet, gammeldags og måske lidt for forsigtig.

Lige så rapkæftet som jeg er lige så tilbageholdende er jeg, når det gælder visse ting. Jeg tror det handler om, at jeg har fået det ind med modermælken, og med tiden er det bare “blevet sådan”. Nogle ville måske sige, at jeg bare skal springe ud i det og udfordre mig selv. Bare fordi man har fået noget ind med modermælken betyder det ikke, at det behøver at være sådan hele livet, vel? Well, her er 5 ting jeg aldrig ville kunne gøre. 

1. Bade foran andre kvinder

Da jeg var højgravid med Lille M ville jeg gerne dyrke noget motion, for ligesom at forberede min krop til fødslen. Hurtigt fandt jeg ud af, at jeg skulle gå til graviditetssvømning et sted i København. Jeg kan ikke svømme, jo – det kan jeg godt måske. Men når jeg svømmer, så ligner jeg en hund, der desperat prøver at holde hovedet over vand. Det ser ikke kønt ud, og jeg ligner en tosse. Men jeg tænkte, at graviditetssvømning nok var mere roligt, så jeg begyndte at finde ud af hvor jeg kunne starte. I min søgen efter et hold fandt jeg ud af, at de fleste svømmehal ikke lever op til mine krav. De eneste 2 krav jeg havde/har til svømmehaller er at der skal være badeforhæng eller separat bad. Jeg kan simpelthen ikke bade foran andre kvinder. Det handler ikke om dem, det handler om mig. En kvindes nøgne krop gør mig ikke spor, det er min egen nøgen krop som jeg ikke vil ha’ de skal se. 

Det lykkedes mig at finde et hold i DGI-byen, hvor der er et handikap-baderum jeg måtte bruge. Det fungerede fint indtil en uheldig episode. (men den historie må I have til gode. Jeg vil dog sige, at det ikke var kønt og jeg blev virkelig ked af det!)

2. Rejse alene

Når jeg en sjælden gang shopper i en fysisk butik, så gør jeg det helst alene. Frokosten kan jeg også sagtens indtage alene, det kan jeg gøre uden at blinke. Det at være alene med mine tanker gør noget godt ved mig og min me-time betyder meget. Der er dog én ting, jeg ikke kan gøre alene, det er at rejse. Jeg ville sagtens kunne rejse fra A-B alene. Men at tage på ferie Palle alene i verden er bare ikke noget for mig. Jeg er ikke typen, der hægter sig på andre eller kan opleve en masse uden at dele det med nogen. Det ville være så mærkeligt for mig og så grænseoverskridende. Jeg ville være så meget ud af min comfort zone og gå i panik. Måske ville jeg kunne gøre det 1-2 dage, men ikke længere end det. For jo, jeg har drømt om at tage på spaophold alene, hvor det eneste selskab ville være min telefon. Men at lege turist et sted alene, det tror jeg aldrig jeg kunne gøre. 

3. Cykle uanset vejret 

Jeg elsker min cykel og at jeg nemt kan komme rundt med den. Med hørebøfferne på er det en sand fornøjelse, der udover en smule motion giver mig stor glæde. Glæden er dog svær at finde, når vejret viser sig fra sin værste side. Hvis det regner eller sner, så hopper jeg ikke på cyklen, men på bussen. Regntøj er ikke noget jeg ejer og vådt tøj er det værste jeg kender. Derfor bliver min cykel stående i regn og blæst.

4. Sove i et telt 

Mine søskende og jeg har aldrig været på camping, gået til spejder eller dyrket naturen på nogen som helst måde. Jeg er og vil nok altid være et bymenneske. Hvis jeg var dopet med sovepiller kunne jeg nok overleve en enkelt nat…haha! Når det handler om naturen og dyr, så er jeg en lille, bange pige. At sove i telt ude i naturen tiltaler mig, men samtidig er det noget jeg frygter. Jeg ville ikke kunne sove, fordi jeg ville være så fokuseret på lydene. Hvert eneste lille lyd ville jeg forbinde med et dyr, og frygten for at vågne med et dyr inde i selve teltet er fucking skræmmende. Da jeg var yngre var jeg bange for alle dyr, også min søsters lille kanin eller hamster. Det er først nu jeg er begyndt at vænne mig til min svigerforældres hund Molly. Naturen er for mig ukendt og utryg, for jeg har aldrig sovet i telt eller hængt meget ud i naturen. 

5. Se en Morten Korch film

Jeg ved godt at Morten Korch film er en del af dansk filmkultur, og noget som man skal se. Men hvis jeg skal være helt ærlig, så orker jeg simpelthen ikke. Jeg har måske set et par minutter her og et par minutter der, men jeg har ikke set en hel film fra start til slut. Jeg synes filmene er kedelige (det er blot MIN mening), Måske hvis jeg satte mig ned ville jeg nok blive overrasket, men indtil nu er min nysgerrighed altså ikke blevet tændt. Det er ikke noget, som jeg plejede at se i mit barndomshjem, og der er heller ikke én film eller skuespiller, som har gjort indtryk på mig. Hvis jeg skal være helt ærlig, så kan jeg ikke nævne én eneste Morten Koch film ved titel. Så selvom de er klassiske, danske film som de fleste kender, så kender jeg dem ikke.  

Share: