REKLAME

For tiden har mine læber brug for en smule TLC (tender love & care) især, fordi vejret ændrer sig som det nu gør.

Den ene dag titter solen frem, så man lige kan nå at flirte med solen, den anden dag blæser det og den tredje dag er det pisse koldt. Derfor skal mine læber plejes med en masse kærlighed og lækre produkter. Jeg har gravet ned i min Matas-kasse ( kassen jeg har alle mine ekstra skønhedsprodukter købt på tilbud i), og fundet 5 forskellige produkter frem som bruges flittigt. Skrev jeg lige 5? Yes, I did! Du tænker nok, hvorfor lige 5 – er det ikke en smule overkill? Nope, fordi produkterne bruges på 5 forskellige måder.

Ekstra LOVE?

Carmex er genial fordi der er SPF 15 i, det betyder den beskytter og plejer samtidigt. Den trænger godt ind i huden, har en lækker duft af kamfer – hvilket også er i tigerbalsam. Jeg er afhængig af kamfer, fordi det minder mig om min barndom. Hvis ikke man er sucker for kamferlugten ligesom jeg er, så vænner man sig hurtigt til den. Jeg elsker at man kan få Carmex i en lille beholder, men også i en tube. Jeg bruger Carmex når mine læber har brug for seriøst LOVE om dagen. 

Transparent olie

Hvem elsker ikke en smule shine på læberne? En transparent shine, der kan ses på afstand? Det danske brand Comme Deux har netop et produkt der giver læberne shine og plejer på én og samme gang. Jeg elsker virkelig produkter der kan flere ting, så føler jeg tit at jeg har sparet penge – giver det mening? #liplove kommer i tre farver, men har ingen farve eller duft når den kommer på læberne. Det er ikke en lipgloss, men en læbe olie der giver næring fordi den er fyldt med en masse vitaminer. Jeg bruger min Comme Deux #liplove om dagen, for at give læberne shine og om natten inden jeg skal sover, for at forkæle læberne en smule. 

Den klassiske fra Elizabeth Arden

De fleste kvinder kender Elizabeth Ardens klassiske 8 hour produkter, og de fleste kvinder har nok også et par af produkterne hjemme i skuffen. Mit hjerte faldt hurtigt for deres “Elizabeth Arden Eight Hour Lip Protectant Stick” i farven “plum”. Den reparerer tørre læber og giver en dejlig diskret farve, og det elsker jeg. Jeg forsøger at få en smule farve på læberne i hverdagen, og det kan jeg gøre med min Elizabeth Arden uden at det bliver for “fest-agtigt”.

Kan bruges til næsten alt 

Jeg elsker GOB skincares produkter (og ikke kun fordi jeg kender de to seje kvinder bag brandet & butikken). Men fordi jeg virkeligt kan mærke en forskel, når jeg bruger deres produkter. Jeg har flere af deres produkter, men det er især GOB skincare nature’s secret ointment, der fylder mest. Jeg har den både ude på toilettet og på natbordet, så jeg altid har den i nærheden, just in case. GOB salven består af økologiske vegetabilske olier og shea butter, og jeg bruger den som en slags “overnigt” læbemaske inden jeg rammer puden. Bonus info er, at den også kan bruges til tørre pletter på huden, ar og bumser. Det er min go-to produkt, hvis jeg udover at have tørre læber har en bums på ansigtet, der skal undertrykkes. 

Hverdags læbepomaden

Hvis jeg “bare” skal bruges en hverdags læbepomade, så bruger jeg Joins læbepomade. Den findes tit lige i min jakkelomme, nede i tasken eller på skrivebordet. Den kan købes i Føtex eller Bilka til næsten ingen penge og er ret plejende. Den indeholder acai bær, hvilket er en superfood med et højt indhold af vigtige vitaminer og andre næringsstoffer, de booster hele systemet og jeg synes kun det er et plus at læbepomaden indeholder det. Joins er god og praktisk til hverdagsbrug.

Share: