1. Lille M har været til flere halloweenfester end jeg og han er altså kun 2 1/2 år gammel.

2. Mine fødder trænger til pedicure, mine negle trænger til en manicure og min krop trænger til en massage. Måske det burde være en fødselsdagsgave til mig selv?

3. Kaffe med havremælk smager altså ikke af noget, men der er ingen anden udvej. Laktose i mælk = en masse toiletbesøg

4. Jeg er mørkeblind. Jeg kan intet se uden mine briller eller linser, men i mørket er mit syn endnu værre… muldvarpe go home!

5. Jeg trænger til sol, varme og ferie. Jeg drømmer om en lille me-time tur, men det må være i et andet liv. Måske kan jeg bare nøjes med at tage sol i et solarium, er det ikke næsten det samme?

6. Jeg begyndte at cykle til og fra arbejde, men da det blev koldere og koldere droppede jeg det. Desuden hader jeg at cykle i regnvejr og ejer ikke engang regntøj eller gummistøvler.

7. Jeg var med til at caste TV2 Play-programmet “Middag med min ex” sæson 2 i starten af måneden. Med vidunderlige kollegaer var det ekstra fedt at komme på arbejde hver dag. Jeg er heldigvis blevet hængende, og er pt. med til at caste Dplay-programmet “Plastikkongerne”.

8. Jeg bliver ved med at finde grå hår i afroen. Det kan godt være, at de gemmer sig, men de eksisterer altså. Blot tanken om deres eksistens gør mig træt. Jeg er altså ikke nået til et sted i mit liv, hvor jeg skal have farvet min hårbund en gang om måneden.

9. Jeg har det stadig som om jeg leger at jeg er voksen. Selvom jeg snart er 40 år, så virker alle andre mere modne end mig.

10. Er blevet ret vild med rismælk, det smager faktisk meget godt.

11. Jeg blev nødt til at drikke rismælk fordi jeg fandt ud af, at jeg er laktoseintolerant. Jeg skiftede komælk ud med havremælk, men det hjalp ikke. Så nu er jeg hoppet på rismælken, så må vi se hvor lang tid det varer.

12. Sidste gang jeg var medlem af et fitnesscenter var for 4 år siden. Det var inden jeg skulle giftes og jeg troede at jeg ville træne hardcore inden mit bryllup. Jeg endte med at træne få gange og passede heldigvis min brudekjole uden problemer. Jeg så også ret slank ud på bryllupsrejsen, så det der med at slide i et svedigt center var faktisk spild af tid.

13. Det sjove er at jeg har en masse træningstøj i mit skab, der giver mig en smule skyldfølelse hver gang jeg kigger efter et outfit. Så stirrer træningstøjet på mig og siger med en lille lys stemme: “Ayan, vi savner dig. Vi savner at mærke din krop. Please, vil du ikke svede i os”. Jeg lukker mit skab, ignorerer det og æder en pose chips.

14. Folk kan stadig ikke gætte min alder og jeg har så fucking optur over det.

15. Selvom jeg er officielt er 38 år, så føler jeg mig ikke som en voksen. Det føles som om alle andre omkring mig er ægte voksne, og jeg bare lader som om. Jeg virker som om jeg har styr på mit familieliv og karriere, men det passer ikke helt. Jeg er stadig usikker på en masse ting og prøver at tage et skridt ad gangen. Jeg skal nok blive voksen en dag.

16. Jeg forsøger at skjule min vrede, når folk fortæller mig de ikke sorterer deres affald. Især når det handler om, at de er dovne. Hvordan hænger det sammen? At sortere skrald er blevet så nemt, at selv en lille baby kan gøre det.

17. Jeg burde dyrke noget motion, det er helt sikkert! Alle ved at motion er godt både for krop og sjæl, så jeg må hellere lette røven og dyrke et eller andet. Jeg har en masse ideer, men kan ikke rigtigt komme i gang. Hjælp, hvordan får du presset noget motion ind i din  travle hverdag?

18. Jeg kan ikke engang huske, hvornår jeg sidst har gået i et par stiletter. I mine unge dage gjorde jeg det til bryllupper og somali-fester i København, selvom jeg var skide dårlig til det. Jeg lignede seriøst Bambi på glatis, men jeg gjorde det. Jeg tror ikke jeg kan klemme mine fødder i et par i dag, men forleden så jeg på facebook at man kan tage et kursus, så man kan lære at gå i stiletter. Måske burde jeg tilmelde mig!

19. Jeg elsker streamingtjenester, og at stene en serie med min mand. Jeg har næsten dem alle derhjemme, men betaler ikke for nogen af dem. Jeg låner fra min bror, søster, svigerforældre osv. Jeg synes de er så gavmilde, fordi de gerne vil dele!

20. Jeg elsker stadig mine sheet masker og ansigtsmasker. At pleje min hud er nærmest blevet min hobby, og jeg dyrker den flere gange om ugen. Dyre mærker orker jeg ikke, nope! I stedet nøjes jeg med gode produkter til fornuftige priser, som f.eks. Matas’ egne produkter.

21. Jeg er typen, der fryser konstant. Jeg er også typen, der sover med 2 par strømper på om natten.

22. Jeg har ikke haft en iPhone i flere år, for jeg gider sgu ikke betale 1 mio. kroner for en smartphone. Jeg vil max. betale 2000 kr. for en smartphone.

23. Jeg er en sucker for reality-TV, sladder om kendisser og kendisser generelt. Mit lille sladder/reality elskende hjerte banker ekstra hurtigt, når jeg lytter til Ditte Okmans program “Det, vi taler om” og caster Marlene Weybøll og programmedarbejder Rasmus Gejls program “Reality Tjek”. Jeg har altid været fan af Ditte, og har haft fornøjelse af at arbejde med den dygtige Marlene.

24. Hvis der er noget jeg ikke kan, så er det at bruge min computer uden en mus. Mussen er blevet mit #1 arbejdsredskab, og når jeg en sjælden gang glemmer min mus derhjemme, så føler jeg mig handikappet. En mus gør tingene meget nemmere, og jeg dobbeltklikker hele dagen med et glimt i øjet.

25. Jeg drømmer en smule om at komme på et mini-makeupkursus. Jeg kunne godt bruge et par tips, så jeg kan blive endnu bedre til at lægge makeup.

26. Jeg kunne aldrig drømme om at troppe op på arbejde uden makeup. Det er ikke, fordi jeg hader mine små fregner, mine små bumser eller små rander under øjnene. Makeup får mig bare til at se endnu mere frisk ud, og hvem har ikke brug for en smule magic ind i mellem?

27. Jeg drikker kun the, når jeg er syg. Eller når der ikke er mælk i køleskabet.

28. Jeg bruger briller, men kun indenfor hjemmets fire vægge. Jeg føler at de indskrænker mit syn og at jeg får tunnelsyn. Jeg har kun haft briller på på arbejde, fordi jeg havde et bygkorn i øjet, og derfor ikke måtte iføre mig linser.

29. Jeg giver hurtigt op, når jeg står overfor en teknisk udfordring. Når min computer, telefon eller høretelefoner driller, så orker jeg simpelthen ikke at Google svaret. Jeg føler at jeg ikke forstår det, og så er det bare nemmere at spørge min mand.

30. Lige om lidt starter banditten i børnehave og jeg forstår ikke rigtigt, hvor tiden er blevet af? Han er pludselig ikke så lille mere. Jeg græd, da min mand og jeg besluttede at jeg ikke skal kalde ham Lille M længere, og i stedet bruge hans rigtige navn. Jeg har kaldt ham Lille M siden han var i min mave, så det er helt mærkeligt ikke at skulle kalde ham det.

31. Jeg har wash day (dagen jeg vasker afroen) om søndagen, fordi jeg ofte ikke har nogle planer om aftenen. Jeg kan ikke overskue, hvis wash day lå på en hverdag efter en lang arbejdsdag. Wash dag kræver tid, tålmodighed og overskud. Derfor passer søndag så godt, fordi vi ofte har slow sundays herhjemme, hvor vi bare tager tingene, som de kommer.

32. Jeg har fået en cykelhjelm af hooyo (min mor), men jeg har aldrig brugt den. Jeg synes den ser klodset ud, og mit hovedet ser megastort ud med den på. 

33. Hvis man åbner mit køleskab vil man se en masse økologiske produkter. Jeg er ikke vokset op med at købe økologisk, men siden jeg fik Lille M er jeg begyndt at gå mere op i det. Desuden er de fleste økologiske varer ikke så dyre, så man kan lige så godt bruge en ekstra krone eller to på varer, der ikke er fyldt med alle mulige pesticider.

34. I september var jeg statist i en af mine yndlingsserier, hvor jeg skulle spille en gravid kvinde. Tænk at jeg engang har siddet i min stue og set serien, og pludselig var jeg med i den…wow <3

35. Jeg har engang undervist unge på en skriveskole. Dengang var jeg tilknyttet C:ntact. C:ntact er en del af Betty Nansen Teatret, som er med til at give unge en stemme uanset social status. Jeg underviste i at skrive artikler, klummer, reportager osv. og jeg nød hvert eneste sekund. 

36. Næste gang jeg skal ud at rejse håber jeg turen går til Tel Aviv. Jeg savner solen, stranden, maden og min mands skønne familie.

37. Sidste år blev jeg 37 år, og skrev indlægget “37 random facts om mig”.  37 er nærmest også det antal af læbestifter/lipglosses jeg har i skuffen.

38. Tænk at jeg nu er 38 år…wow! Jeg føler mig yngre, og jeg kan med hånden på hjertet sige, at jeg ikke tripper over min alder, men derimod byder min nye alder velkommen <3 

Share: